Α’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Ασταμάτητος ο Απόλλων Καλυθιών

Α’ κατηγορία ΕΠΣΔ:  Ασταμάτητος ο Απόλλων Καλυθιών

Α’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Ασταμάτητος ο Απόλλων Καλυθιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 964 ΦΟΡΕΣ

Ασταμάτητος είναι ο φετινός Απόλλων Καλυθιών. Η ομάδα του Άρη Μιχαηλίδη πέρασε και από τον Αρχάγγελο κερδίζοντας τον τοπικό Άρη με το «Αγγλικό» 4 – 3, μένοντας έτσι στον έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Φοίβο. Οι Καλυθενοί άνοιξαν το σκορ στο 14’ με τον Σπαχιού και στο 41’ με αυτογκόλ του Μαγιόγλου πήραν «αέρα» δύο τερμάτων (0–2).

Ο Άρης μείωσε στο 44’ με τον Πρίφτι (1–2), ωστόσο στο 56’ ο Τζύρα έκανε το 1–3. Ο Νικολού μείωσε στο 69’ σε 2–3 αλλά στο 74’ ο Μαγιόγλου έκανε το 2–4. Στο 88’ ο Νικολού διαμόρφωσε το τελικό 3 – 4. Σημειώνεται ότι οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες μιας και στο 73’ αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Τάσος Μαγιόγλου και Σπαχιού.


Στην Κρεμαστή, ο Φοίβος με ένα γκολ που πέτυχε ο Αντώνης Αθανασίου στο 23’, ξεπέρασε ανώδυνα το εμπόδιο του Ηρακλή Μαριτσών τον οποίο και κέρδισε με 1 – 0. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες μιας και στο 82’ «είδε» την κόκκινη κάρτα ο Γιάννης Σάββας.


Στις νίκες επέστρεψε ο Διαγόρας Βατίου ο οποίος επικράτησε με 1 – 0 εντός έδρας του Κλεάνθη. Το γκολ πέτυχε ο Γιώργος Κριεζής στο 45’ (1 – 0). Και στο παιχνίδι αυτό είχε κόκκινη κάρτα. Αποβλήθηκε ο Λαζελάρι των γηπεδούχων στο 67’
Τέλος, σημαντικό «διπλό» έκανε ο Κλεόβουλος που κέρδισε τον Ηρακλή Λάρδου με 3 – 0. Το σκορ άνοιξε στο 6’ ο Τζελάι (1- 0), στο 48’ ο Μακρυδημήτρης πέτυχε το 0 – 2 και στο 55’ ο Αντώνης Διακογεωργίου διαμόρφωσε το τελικό 0 – 3. Ήταν το μοναδικό από τα χθεσινά παιχνίδια που δεν είχε κόκκινη κάρτα.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων