Μεγάλη συμμετοχή στο 2o Grand Prix

Μεγάλη συμμετοχή στο 2o Grand Prix

Μεγάλη συμμετοχή στο 2o Grand Prix

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 558 ΦΟΡΕΣ

Πολύ μεγάλη συμμετοχή είχε η κολυμβητική ημερίδα που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου ο σύλλογος «Πιγκουίνοι» με την επωνυμία στο “2ο Grand Prix”. Συμμετείχαν και 26 αθλητές /– τριες από το Ροδίων Άθλησις, ενώ τους αγώνες παρακολούθησε πάρα πολύ κόσμος ο οποίος και χειροκρότησε τις προσπάθειες όλων των παιδιών.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:
«Με συνέπεια συνεχίζεται από το σωματείο μας το πλάνο εκδηλώσεων και χρονομετρήσεων για τη νέα μας χρόνια. Με μεγάλη συμμετοχή από όλα τα τμήματα των ακαδημιών μας αλλά και την παρουσία για πρώτη φορά φέτος 26 αθλητών του Ροδίων Άθλησης στο κατάμεστο κολυμβητήριο, σε 6 ώρες γεμάτες σε δράση ένταση και χαμόγελα από όλους τους συμμετέχοντες.

Την αρχή έκαναν τα αρχάρια μας τμήματα με επίδειξη όλων αυτών που έχουν καταφέρει από τον Σεπτέμβριο που ξεκινήσαμε έως σήμερα. Χαμόγελο, ένταση, προσπάθεια, πολλά μπαλόνια κι ένα μετάλλιο που επιβραβεύει την προσπάθεια των παιδιών.

Σίγουρα η επιβράβευση της προσπάθειας είναι ένα σημαντικό μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας και οφείλουμε να το κάνουμε σε συχνά διαστήματα. Στην συνέχεια ξεκίνησε η δράση με τις χρονομετρήσεις σε αγωνίσματα των 25 μέτρων για αθλητές γεννημένους από το 2018 έως και το 2015.

Σε αυτή την κατηγορία χρονομετρήθηκαν σε 2 αγωνίσματα και μετά βραβεύθηκαν όλοι με το μετάλλιο της συμμετοχής. Ακολούθησε το κύριο μέρος της ημέρας που με την συμμετοχή της ομάδας μας αλλά και των αθλητών από το Ροδίων Άθλησης όλα τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να χρονομετρηθούνε και να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό.

Όλοι οι αθλητές συμμετείχαν σε 3 αγωνίσματα της επιλογής τους και στη συνέχεια βραβεύθηκαν με τις ηλικιακές τους κατηγορίες. Στο τέλος έγινε αγώνας υδατοσφαίρισης μεταξύ των «Πιγκουίνων» Ρόδου και του Ροδίων άθλησης με τις δύο ομάδες να δίνουν δυνατή μάχη μέσα στο νερό, με ένταση, πάθος και πολλά γκολ.

Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία για φιλικό αγώνα μετά το ταξίδι τους στην Καλαμάτα τον Οκτώβριο, κάτι που τους βοήθησε πολύ στην εξέλιξή τους. Το κολυμβητήριο καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων ήταν κατάμεστο με τους θεατές να ενθαρρύνουν και να χειροκροτούν την προσπάθεια όλων των αθλητών.

Τα αποτελέσματα και οι χρόνοι θα αναρτηθούν με στόχο όλα τα παιδιά μέχρι τον Νοέμβριο και το επόμενο Gran Prix να προσπαθήσουν να βελτιώσουν τους χρόνους τους. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια, στους προπονητές του, καθώς και σε όσους βοήθησαν για τη διεξαγωγή της ημερίδας».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.