Νέα πλωτή εξέδρα απέκτησε η Χάλκη

Νέα πλωτή εξέδρα απέκτησε η Χάλκη

Νέα πλωτή εξέδρα απέκτησε η Χάλκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2375 ΦΟΡΕΣ

Θα μπορεί να φιλοξενήσει 20 σκάφη με εγκατεστημένες παροχές ύδρευσης, ρεύματος και Internet

Μία νέα πλωτή εξέδρα απέκτησε το νησί της Χάλκης ύστερα από την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού. Η νέα εξέδρα θα μπορεί να φιλοξενήσει είκοσι σκάφη με εγκατεστημένες παροχές ύδρευσης, ρεύματος και Internet, συμβάλοντας έτσι σημαντικά στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού - ο οποίος αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς στα Δωδεκάνησα- και στο νησί της Χάλκης.

Δηλώνοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός, ο δήμρχος Χάλκης κ. Ευάγγελος Φραγκάκης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Δήμος Χάλκης ενημερώνει οτι μετα απο οργάνωση και συνεργασία των Αντιδημαρχων Ανάπτυξης κ. Βασίλη Ρουσσάκη,του Αντιδημαρχου Οικονομικών κ. Διοσμακη Σπυριδη και της Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων κα. Αγγελικής Βογιατζόγλου ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός προμήθειας της νέας πλωτής εξέδρας του νησιού.

Η χρηματοδότηση με προϋπολογισμό 220.720,00 € με ΦΠΑ προήλθε 100% από την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας μέσω του προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής ΑνάπτυξηςΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΛΙΕΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΑ 2014 – 2020» το οποίο υποστηρίζει άψογα υλοποιώντας έργα αναβάθμισης των δημοσίων υποδομών στην περιοχή μας η Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου - ΑΝΔΩ ΑΕ.

Η πλωτή εξεδρα παραδόθηκε εχθές στη Χάλκη απο την ανάδοχο εταιρεία, εχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 20 περίπου σκαφών με εγκατεστημένες παροχες ύδρευσης, ρεύματος και Internet.Ευχαριστούμε δημόσια τον Διευθυντή της Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου κ. Κώστα Ζηφο και τους συνεργάτες του για την σοβαρη και υπευθυνη συνεργασία, τους εξωτερικούς συνεργάτες του Δήμου για την τεκμηρίωση της πρότασης και την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και τους Δημοτικούς Υπαλλήλους για την επαγγελματική σοβαρότητα για την διεκπεραίωση των διαδικασιών.Ο Δήμος Χάλκης συνεχίζει με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα να αναβαθμίζει τις υποδομές του προς όφελος ολόκληρης της κοινωνίας του νησιού.

 

Διαβάστε ακόμη

Επιτυχημένη η αναβίωση του εθίμου " Το Ξεκίνημα των Σφουγγαράδων " στη Χάλκη

Το Ξεκίνημα των Σφουγγαράδων στη Χάλκη: Μια Παράδοση που Αναβιώνει

Χώρος περίθαλψης για τα ζώα συντροφιάς στη Χάλκη

Τιμώμενο νησί η Χάλκη στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο

Ιδρυτική βραδιά της Λέσχης Lions Χάλκης

Στις Βρυξέλλες ο δήμαρχος Χάλκης, Ευάγγελος Φραγκάκης, για το έργο «Οικοδομώντας την Ευρώπη με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»

Κεντρικός ομιλητής σε Συνέδριο του Τορίνο ο δήμαρχος Χάλκης Φραγκάκης Ευάγγελος

Με καλούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Αρχαιολογικού Μουσείου Χάλκης