Οι εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου

Οι εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου

Οι εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1406 ΦΟΡΕΣ

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου καλούνται οι οικονομολόγοι να εκλέξουν τις νέες περιφερειακές διοικήσεις των περιφερειακών τμημάτων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Οι εκλογές στη Ρόδο θα λάβουν χώρα στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου (σ.σ. στην οδό Γεωργίου Σεφέρη), όπως και τις προηγούμενες φορές.

Με αφορμή τις επικείμενες εκλογές, ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγαίο Ανεξάρτητοι Οικονομολόγοι», κ. Μιχαήλ Μιχάλης, ο οποίος ήταν πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου για έξι χρόνια, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι και αυτά τα αυτά χρόνια που δεν έχουν τη διοίκησή του, η παράταξή τους αγωνίζεται για το καλύτερο και έχει πλούσια δραστηριότητα.

Κληθείς ο κ. Μιχαήλ να σχολιάσει το φορολογικό νομοσχέδιο, μεταξύ άλλων είπε ότι οτιδήποτε είναι οριζόντιο, εμπεριέχει πολλές αδικίες και την πρακτική οριζόντια να φορολογούμε τους πάντες, πολλοί την ονομάζουν και κεφαλικό φόρο.

Όπως τόνισε, εμπεριέχει πάρα πολλές αδικίες και θα πρέπει να επανεξεταστεί ενώ, για τους ίδιους, δίκαιο φορολογικό σύστημα για όλους είναι το έσοδα μείον έξοδα.

Σε ό,τι αφορά στην περιοχή μας τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, όπως και σε όλον τον κόσμο, είναι η ακρίβεια, η συνεχής αύξηση των τιμών, η έλλειψη ρευστότητας σε πολλές επιχειρήσεις, ακόμα και η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού, κάτι που είναι πολύ πιο έντονο στις τουριστικές περιοχές, όπως η δική μας, κατέληξε ο κ. Μιχαήλ.

Κυρ. Π.

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»