Στους δύο βαθμούς από την κορυφή ο Αστέρας Παστίδας

Στους δύο βαθμούς από την κορυφή ο Αστέρας Παστίδας

Στους δύο βαθμούς από την κορυφή ο Αστέρας Παστίδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 712 ΦΟΡΕΣ

Στους δύο βαθμούς μείωσε την απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας ο Αστέρας Παστίδας.

Σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, επικράτησε με 2 – 1. Ήταν μία δύσκολη επικράτηση για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να βάλουν το νικητήριο τέρμα στο 86’. Το σκορ είχε ανοίξει ο Πρέτσι στο 10’. Στο 47’ όμως η Δόξα βρήκε τον δρόμο της ισοφάρισης με κεφαλιά του Μ. Χατζηφούντα και τελικά στο 86’ ο Μιχάλης Λιαμής από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1.

Σημειώνεται ότι οι Κώοι έπαιζαν από το 60’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα (για ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα) του Χρήστου Χατζηφούντα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας και «βοηθοί» του ήταν οι Στεφανάκης και Κασιώτης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κουμέντος, Μωυσάκος, Πρέτσι, Πολιάς (72’ Λιαμής Μ.), Τριχάκης, Λιαμής, Αποστολάτος, Λεωνίδου, Καλαϊτζίδης (46’ Θεοχαρόπουλος), Καρδούλιας, Αλάβανος

ΔΟΞΑ: Ντιμιτρίεβιτς, Μποϊλής Μ. (72’ Πης Γ.), Πης Β., Ζερβός (78’ Κουρζής), Σπύρου (60’ Ζιώγας), Χατζηφούντας Χ., Κορκής, Συνεσίου (60’ Ατσαλάκης), Χατζηπαναγιώτης.

Άνετη η Α.Ε. Κατταβιάς
Δεν συνάντησε δυσκολίες η Α.Ε. Κατταβιάς η οποία απέναντι στον ΠΑΟΚ Κω για την ίδια αγωνιστική, επικράτησε με το ευρύ 4 – 0 σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». To σκορ άνοιξε στο 26’ ο Δαφερέρας, ενώ στο 61’ ο Πάπα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2 – 0. Ο Πολυχρόνης στο 64’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0 και στο 67’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης και «βοηθοί» του ήταν οι Πηδιάκης και Κυριακίδης.

A.E. ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Μαυρουδής, Οικονόμι, Τσούλλος, Γαμπιεράκης, Καλόψυχος (70’ Γιακουμάκης), Κούτσι (80’ Παπαντωνίου), Δρακόπουλος, Πάπα (80’ Στόιλας), Δαφερέρας (55’ Πολυχρόνης), Στεργιόπουλος (70’ Βαρδόπουλος), Καρίπης

ΠΑΟΚ ΚΩ: Κονταντώνης, Αππάς, Ντόκα, Χατζηστέργου, Βογιατζής, Χιούσι, Καλιάμπος, Ευσταθιάδης, Κεφαλιανός, Ψαρρής, Τόσκας

Παιχνίδι
και στην Κάρπαθο
Σε ένα ακόμα παιχνίδι για την 9η αγωνιστική που θα γίνει σήμερα στα Πηγάδια, ο Ποσειδώνας Καρπάθου θα παίξει απέναντι στον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 2.30μ.μ. και διαιτητής θα είναι ο Λευτέρης Μοσχής. «Βοηθοί» του ορίστηκαν οι Μαυρομάτης και Σιδηρόπουλος.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”