Δυναμική συμμετοχή του δήμου Καρπάθου στην Έκθεση Τουρισμού WTM 2023

Δυναμική συμμετοχή του δήμου Καρπάθου στην Έκθεση Τουρισμού WTM 2023

Δυναμική συμμετοχή του δήμου Καρπάθου στην Έκθεση Τουρισμού WTM 2023

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1486 ΦΟΡΕΣ

Στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος βρέθηκε η Κάρπαθος μέσα από τη στοχευμένη συμμετοχή του δήμου στη Διεθνή Έκθεση τουρισμού WTM 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο το διάστημα 6 έως 8 Νοεμβρίου 2023.

Ο δήμος εκπροσωπήθηκε από τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού του δήμου, Χάρη Διάκο, Μαρία Κυριακάκη, Μανώλη Μαγριπλή και Νίκο Φαρμακίδη.

Στο stand της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ, η αντιπροσωπεία του δήμου συμμετείχε σε πλήθος επαγγελματικών συναντήσεων με έμπειρους δημοσιογράφους, bloggers, ειδικούς των social media και influencers που προγραμματίστηκαν μετά από προεργασία με τους εξειδικευμένους συμβούλους τουριστικού μάρκετινγκ του δήμου.

Επιπλέον, υπήρξε προγραμματισμένη ενημερωτική συνάντηση με εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας British Airways με σκοπό τη συνέχιση της επικοινωνίας και τη διερεύνηση μελλοντικής συνεργασίας.

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου το μέλος της τουριστικής επιτροπής Νίκος Φαρμακίδης, παρουσίασε τον προορισμό «Κάρπαθος» με έμφαση στις παραδόσεις και την κουλτούρα σε ενδιαφερόμενους δημοσιογράφους, επαγγελματίες και εν δυνάμει ταξιδιώτες σε ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο του ΕΟΤ.

Η παρουσίαση εντάχθηκε στην επιτυχημένη πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Μ. Βρετανίας Sustainability Marathon που στόχο είχε την ανάδειξη ελληνικών περιοχών, οργανισμών και εταιρειών που προάγουν τη βιωσιμότητα, την αυθεντικότητα και τη διατήρηση των παραδόσεων και κοινωνικών αξιών. Σημειώνεται πως το περίπτερο του ΕΟΤ είχε «άρωμα» Καρπάθου με φωτογραφία της Ολύμπου να δεσπόζει σε συγκεκριμένο σημείο, προκαλώντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Διαβάστε ακόμη

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου