Καταγγέλλει επίθεση ο Μυριαλλής

Καταγγέλλει επίθεση ο Μυριαλλής

Καταγγέλλει επίθεση ο Μυριαλλής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 452 ΦΟΡΕΣ

Την απογοήτευσή του για ένα περιστατικό το οποίο συνέβη κατά τη διάρκεια προπόνησης των τμημάτων υποδομής του συλλόγου στο γήπεδο της Λίνδου, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Κλεόβουλου Λίνδου, Στέφανος Μυριαλλής.

Παράλληλα, ο ίδιος ενημερώνει ότι με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, η ομάδα αποφάσισε την αναστολή των προπονήσεων των Ακαδημιών. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ως πρόεδρος του Δ.Σ. εδώ και 10 χρόνια και ως ενός εκ των υπευθύνων των τμημάτων υποδομών για άλλα τρία χρόνια του Κλεόβουλου Λίνδου ήθελα να καταδικάσω επίσημα την επίθεση που δεχθήκαμε από δύο άτομα στο γήπεδο της Λίνδου προχθές, διότι την ώρα που προπονούνταν οι ομάδες μας, ήθελαν να περπατήσουν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου χωρίς την άδεια του προπονητή και της Διοίκησης.

Εκφράζομαι δημόσια, διότι πιστεύω ότι είναι καταδικαστέα οποιαδήποτε ύβρις προς το πρόσωπο του οποιουδήποτε συνανθρώπου μας ενώ εκτελεί τα καθήκοντά του αφιλοκερδώς και έχει την ευθύνη 60 παιδιών από 6 χρονών έως 17. Για τον λόγο αυτόν αναστέλλονται όλες οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής μας γιατί το περπάτημα είναι πιο σημαντικό από την εκμάθηση του ποδοσφαίρου σ’ ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Είμαι 50 χρονών και έχω κάνει ένα μεγάλο λάθος, νόμιζα ότι το γήπεδο ποδοσφαίρου είναι για ποδόσφαιρο, αλλά τώρα κατάλαβα ότι είναι για ό,τι θέλει ο καθένας».

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης