Κέρδισε την ένσταση ο Α.Ο. Καλαβαρδών

Κέρδισε την ένσταση ο Α.Ο. Καλαβαρδών

Κέρδισε την ένσταση ο Α.Ο. Καλαβαρδών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 406 ΦΟΡΕΣ

Στα χαρτιά κέρδισε το παιχνίδι με τον Κλεόβουλο Λίνδου Β’ ο Α.Ο. Καλαβαρδών!

Η Πειθαρχική Επιτροπή τον δικαίωσε στην ένσταση που κατέθεσε για αντικανονική συμμετοχή παικτών του Κλεόβουλου Β’ στο μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο οι Λινδιακοί είχαν κερδίσει. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα των Καλαβαρδών παίρνει το παιχνίδι με σκορ 3 – 0 και φυσικά τους τρεις βαθμούς, επιστρέφοντας στην κορυφή της βαθμολογίας της Γ’ Κατηγορίας. Από την ομάδα της Λίνδου, αφαιρούνται και τρεις βαθμοί. Αναλυτικά, η απόφαση της Πειθαρχικής, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή σχετικά με την υπ’ αριθμ. 003/21.11.2023 ένσταση του σωματείου “Α.Ο. Καλαβαρδών” κατά του κύρους του αγώνα της Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας που διεξήχθη στις 19.11.2023, ημέρα Κυριακή, στο γήπεδο Φανών με το σωματείο “ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ Β’” λόγω αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστών από το αντίπαλο σωματείο, κάνει ομοφώνως δεκτή την ένσταση, διότι οι τέσσερις (4) ελεγχόμενοι ποδοσφαιριστές του σωματείου “Κλεόβουλος Β’” αγωνίσθηκαν την προηγούμενη ημέρα 18.11.2023, ημέρα Σάββατο και ώρα 14:45, με την Α’ ομάδα του “Κλεόβουλου” με το σωματείο “Ηρακλής Λάρδου” και δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής με την ομάδα του “Κλεόβουλου Β’” στις 19.11.2023, με αντίπαλο τον “Α.Ο. Καλαβαρδών”, λόγω ότι δεν είχε παρέλθει το 24ώρο (εικοσιτετράωρο) από τη λήξη του πρώτου αγώνα κατά παράβαση του Άρθρου 19’ παρ. 2 του ΚΑΠ. Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του σωματείου Α.Ο. Καλαβαρδών με σκορ 3-0 και από το σωματείο “Κλεόβουλος Β’” αφαιρούνται 3 (τρεις) βαθμοί από την τρέχουσα βαθμολογία και του επιβάλλεται χρηματική ποινή 50 (πενήντα) ευρώ.

Επίσης, διατάσσεται η επιστροφή του παραβόλου στο σωματείο Α.Ο. Καλαβαρδών».
Άλλες αποφάσεις που πήρε η Πειθαρχική Επιτροπή είναι οι ακόλουθες:

Ποινές σε παίκτες
Με 4 αγωνιστικές: Ε. Τηλλεκεράτνε (Φοίβος Κ16)
Με 1 αγωνιστική: Ν. Σπαχιού (Απόλλων Καλυθιών), Α. Μαγιόγλου, Α. Μπαρμπαντώνης (Άρης), Ι. Σάββας (Ηρακλής Μαρ.), R. Lazellari (Διαγόρας Βατίου), Ρ. Βαγιανάκης (Ο.Φ. Ιστρίου), Ν. Ευστρατίου (Ασπίδα Απολακκιάς), Χ. Χατζηφούντας (Δόξα Καρδάμαινας).
-Με έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ατρόμητος Διμυλιάς (Ευκλής – Ατρόμητος).
-Απορρίπτεται η ένσταση της Ασπίδας Σαλάκου σε βάρος του ΠΑΣ Ασκληπειού για αντικανονική συμμετοχή παικτών στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν