Κλεάνθης Παπασταμάτης: 25 χρόνια αφιερωμένα στην πώληση ποιοτικών αθλητικών ειδών

Κλεάνθης Παπασταμάτης:  25 χρόνια αφιερωμένα στην πώληση ποιοτικών αθλητικών ειδών

Κλεάνθης Παπασταμάτης: 25 χρόνια αφιερωμένα στην πώληση ποιοτικών αθλητικών ειδών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 8091 ΦΟΡΕΣ

Στο ιστορικό κτήριο της Νέας Αγοράς της Ρόδου (δίπλα στη στάση λεωφορείων της “ΡΟΔΑ”) στεγάζεται η επιχείρηση αθλητικών ειδών του Κλεάνθη Παπασταμάτη, ένα κατάστημα συνυφασμένο με την αγορά του νησιού μα, συμπληρώνοντας πλέον 25 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας.

Ο Κλεάνθης, που από το 1998 βρίσκεται ασταμάτητα στο «τιμόνι» της επιχείρησης, δεν έχει σταματήσει να εμπλουτίζει το κατάστημα με ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η αγορά.


Παράλληλα όμως, δίνει συνέχεια στην οικογενειακή κληρονομιά, αφού ο χώρος του υφάσματος γενικότερα και του ενδύματος ειδικότερα, απασχολεί την οικογένεια Παπασταμάτη από το 1945, όταν και ο παππούς του, Κλεάνθης κι αυτός, άνοιξε κατάστημα εμπορίου υφασμάτων στη Νέα Αγορά. Με τη σειρά του, όταν η επιχείρηση πέρασε στα χέρια του πατέρα του, Παναγιώτη, εκείνος φρόντισε να εξελίξει το εμπόριο υφασμάτων στο νησί, με εισαγωγές ειδών υψηλής ποιότητας από χώρες όπως η Ιταλία και η Αγγλία.

Αφιερωμένο στoν αθλητισμό, διευρυμένο στην περιπέτεια
Τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, το κατάστημα του Κλεάνθη υπήρξε συνώνυμο του ποδοσφαίρου, προμηθεύοντας με ποιοτικό εξοπλισμό ποδοσφαιρικές ομάδες και αθλητές σε όλη τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα. Το 2016, το κατάστημα έγινε περήφανα monobrand για την Under Armour, θέτοντας τις βάσεις για μία νέα εποχή στο αθλητικό λιανεμπόριο όπου στυλ, ποιότητα, απόδοση και άνεση μπορούν να συνδυάζονται χωρίς συμβιβασμούς.

 


Μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν, η γκάμα προϊόντων επεκτάθηκε με brands αναγνωρισμένα για τη διαχρονικότητα και την εγγυημένη ποιότητα που μπορούν να προσφέρουν. Αρχικά, το 2019 εντάχθηκε η Oakley που πέρα από τα γυαλιά-ναυαρχίδες με τη χαρακτηριστική γραμμή τους, προσφέρει ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί κανείς σε μία εξόρμηση στη φύση. Από σακίδια και γάντια, μέχρι jackets και μπότες ορειβασίας, φυσικά με την υπογραφή της αδιάβροχης μεμβράνης Goretex.
Και για όσους προτιμούν το τένις, το καλαίσθητο tennis shoe/sneaker και καθετί athleisure, τα προϊόντα της εμβληματικής K- Swiss βρίσκονται στο κατάστημα από το 2022.

 


Φέτος, ο Κλεάνθης Παπασταμάτης έδωσε βάση στον θαλάσσιο αθλητισμό. Καλωσορίζοντας τις Speedo και Mares, εξασφάλισε πως όπως κι αν έχεις επιλέξει να περνάς την ώρα σου μέσα στο νερό, είτε στο κολυμβητήριο είτε στα 30 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, θα μπορείς να βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.
Επίσημος εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος- Αυθεντικότητα, κορυφαία απόδοση, αντοχή


Ως επίσημος εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος των brands Under Armour, Oakley, K-Swiss, Speedo και Mares, στο κατάστημα του Κλεάνθη Παπασταμάτη θα βρεις μόνο αυθεντικά προϊόντα. Άλλωστε, πόσες ώρες έχεις ξοδέψει από τον χρόνο σου αμφιβάλλοντας αν τα παπούτσια θα παραγγείλεις από το ίντερνετ είναι γνήσια; Επενδύοντας στην αυθεντικότητα εξασφαλίζεις κορυφαία απόδοση και αντοχή.

Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση για εξατομικευμένες ανάγκες
Πέρα από μία ευχάριστη εμπειρία αγορών, ο Κλεάνθης θα σου προσφέρει τη συμβουλευτική που χρειάζεσαι για να κάνεις τις σωστές επιλογές, είτε αν τώρα ξεκινάς να ασχολείσαι με κάποιο σπορ και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, είτε αν αθλείσαι στις πιο απαιτητικές συνθήκες και θέλεις να επενδύσεις σε προϊόντα που θ’ αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου.


Κανένας δεν είναι ίδιος, εξάλλου, και ο Κλεάνθης Παπασταμάτης το έχει μάθει καλά τα τελευταία 25 χρόνια. Δεν υπάρχουν προϊόντα «πασπαρτού». Με βαθιά γνώση στον χώρο του αθλητικού εξοπλισμού, θα σου προτείνει αυτό που χρειάζεσαι για να καλυφθούν οι δικές σου ανάγκες.


Και αν θέλεις να ανανεώσεις την ντουλάπα σου, μπορείς να κλείσεις ραντεβού ώστε να μπορέσεις να κάνεις τις αγορές σου στον δικό σου χρόνο.

INFO:
Κλεάνθης Παπασταμάτης, Αβέρωφ 21, Νέα Αγορά (απέναντι από την τράπεζα Eurobank) / Είσοδος και από το εσωτερικό της Νέας Αγοράς
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
22410-24426
Facebook:
Under Armour – Oakley Rhodes

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus