Β. Χατζηαντωνίου: «Θέλουμε να βρούμε λύσεις»

Β. Χατζηαντωνίου: «Θέλουμε να βρούμε λύσεις»

Β. Χατζηαντωνίου: «Θέλουμε να βρούμε λύσεις»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 865 ΦΟΡΕΣ

Έντονος είναι ο προβληματισμός στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν αναφορικά με τις πιστοποιήσεις των προπονητών στα παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων.

Υπάρχουν περιστατικά με προπονητές οι οποίοι ναι μεν έχουν δίπλωμα, όχι όμως και πιστοποίηση και με άλλους που δεν είναι καν προπονητές, ωστόσο δηλώνονται στο φύλλο αγώνα με αυτή την ιδιότητα, κάτι το οποίο είναι παράτυπο.

Ο ΣΠΠΔ έχει όλη την καλή διάθεση προκειμένου να υπάρξει συνεργασία και με την ΕΠΣΔ και με τον Σύνδεσμο των Διαιτητών, προκειμένου να βρεθεί μία λύση στο μείζον αυτό θέμα.

Είναι κάτι που επισήμανε με δηλώσεις που έκανε στην «Αθλητική Ροδιακή», ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου Βαγγέλης Χατζηαντωνίου.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, απάντησε ως εξής:
«Υπάρχουν παρατυπίες, αυτό είναι δεδομένο. Από εκεί και πέρα όμως, προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις σε συνεργασία τόσο με την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, όσο και με τον Σύνδεσμο των Διαιτητών.

Είναι ένα θέμα το οποίο μας απασχολεί. Περιμένουμε να γίνουν και άλλες σχολές, ειδικά του UEFA C για να δοθούν λύσεις στους προπονητές των Ακαδημιών. Διότι αν τα βάλουμε κάτω, το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται εκεί».

Αναφερόμενος στην πρόσφατη γενική συνέλευση που έγινε, τόνισε τα εξής:
«Έγινε η γενική συνέλευση που είχε θέμα της την τροποποίηση του καταστατικού. Είναι κάτι που μας λύνει τα χέρια σε διάφορα θέματα που έχουν προκύψει. Και σε αυτό της πιστοποίησης και σε άλλα ζητήματα».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”