Ο... μαγικός κόσμος της «Μαμαδοχώρας» στο Ροδίνι

Ο... μαγικός κόσμος  της «Μαμαδοχώρας» στο Ροδίνι

Ο... μαγικός κόσμος της «Μαμαδοχώρας» στο Ροδίνι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2173 ΦΟΡΕΣ

Υπάρχει ένας μαγικός κόσμος μέσα στον πραγματικό, που λέγεται «Μαμαδοχώρα». Μόνο τα παιδιά με την αθωότητά τους μπορούν να τον δουν και να τον εξερευνήσουν στις 2 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Ροδινίου στις 17.00.

Οι «Μαμάδες στη Ρόδο» επιστρέφουν φέτος τα Χριστούγεννα ως καλοί καλικάντζαροι, για να βοηθήσουν τον Αϊ-Βασίλη να συγκεντρώσει έσοδα για τις ανάγκες της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν.Ρ. Σε ανακοίνωσή τους για τη Χριστουγεννιάτική τους δράση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου αναφέρουν τα ακόλουθα:

«Στις 2 Δεκεμβρίου τα χριστουγεννιάτικα δέντρα θα έχουν ήδη στολιστεί και οι καλικάντζαροι θ’ αφήσουν τις δικές τους εργασίες για να έρθουν στην εκδήλωση και να κάνουν τις σκανδαλιές τους: Θα τους δείτε να κάθονται ήσυχα δίπλα στην Παραμυθού να τους αφηγείται χριστουγεννιάτικα παραμύθια , να παίζουν «Κρίκους»

πάνω στα φουγάρα του τρένου, του Πολικού Εξπρές, να ξεπερνούν δίπλα στον Πίτερ Παν τα «εμπόδια των Ινδιάνων» μέσα από μία «λίμνη με κροκόδειλους» Οι «Μαμάδες» υπόσχονται και φέτος τα Χριστούγεννα ότι θα γεμίσουν ξεχωριστές εμπειρίες τα παιδιά στη «Μαμαδοχώρα» με παιχνίδια και κατασκευές υπό την επίβλεψη του Αϊ-Βασίλη. Αυτός ο μαγικός κόσμος είναι υπαρκτός και ορατός.

Και να είστε σίγουροι… θα σας τον περιγράψουν τα παιδιά με ενθουσιασμό μετά το τέλος της εκδήλωσης… να τα πιστέψετε… κάθε περιγραφή τους είναι μία εκμυστήρευση για όσα μαγικά θα έχουν ζήσει εκείνη την ημέρα… Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν.Ρ. Γενική είσοδος:5 ευρώ Στην εκδήλωση συγκεντρώνουμε λογοτεχνικά βιβλία για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του 2ου Δημοτικού σχολείου Καλυθιών.

Η επίβλεψη των παιδιών είναι αποκλειστική ευθύνη των κηδεμόνων.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν εθελοντικά:

• Τμήμα Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής ΟΑΕΔ

• Μουσικό Σχολείο Ρόδου

• Δ.Υ.Π.Α Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης ΙΕΚ

• ΙΕΚ ΑΚΜΗ :Τμήμα Αισθητικής

• Δ.Υ.Π.Α Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης ΠΕΠΑΣ

• Δ.Υ.Π.Α Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης ΕΠΑΣ Ευχαριστούμε τη ΔΕΡΜΑΕ για τη στήριξη της εκδήλωσης και το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ για την εθελοντική παρουσία».

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας