Β’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Ισοπαλία στον Έμπωνα

Β’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Ισοπαλία στον Έμπωνα

Β’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Ισοπαλία στον Έμπωνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 292 ΦΟΡΕΣ

Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν χθες στον Έμπωνα η τοπική Αναγέννηση και ο Πολυβώτης σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας (2ος όμιλος).

Οι γηπεδούχοι αν και με πολλές ελλείψεις (σ.σ. «κατέβηκαν» με έντεκα παίκτες όλους και όλους), κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τέρμα που σημείωσε ο Καμπανής στο 16’.

Μέχρι και το 76’ κρατούσαν το υπέρ τους αποτέλεσμα αλλά στο λεπτό αυτό ο Ντελλάκης που είχε περάσει σαν αλλαγή νωρίτερα, έσωσε… την παρτίδα για την Αναγέννηση καθώς με δικό του τέρμα απέτρεψε την εντός έδρας ήττα για την ομάδα του.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυριακίδης και «βοηθοί» του ήταν οι Στεφανάκης και Σ. Κατσιδώνης. Σημειώνεται ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού εισήλθε στα αποδυτήρια ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Κονόμη και απευθυνόμενος στους διαιτητές, σύμφωνα με τα όσα γράφει το φύλλο αγώνα, τους επιτέθηκε λεκτικά.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΜΠΩΝΑΣ: Ταρακτσόγλου, Γιασιράνης, Διακουμής, Μανωλικάκης, Κωνσταντάκης, Α. Μήτρου, Τσουκαλάς (52’ Κονόμη), Σφυράκης (75’ Θαρρενός), Πανταζόπουλος (52’ Ντελλάκης), Σκριάπας, Ν. Μήτρου


ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Χαρτοφύλης, Καζάντης, Καραγιάννης, Καρακωνσταντίνος, Ανδριώτης, Β. Χατζηνικολάου, Φωτείνης, Χατζηνικολάου, Καμπάνης, Χασαπλαδάκης, Ορσάρης.

-Η αυλαία της αγωνιστικής αναμένεται να πέσει σήμερα στην Τήλο. Η τοπική ομάδα υποδέχεται στις 12 το μεσημέρι τον Ατρόμητο Διμυλιάς. Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο Λευτέρης Μοσχής ενώ «βοηθοί» του θα είναι οι Γιώργος Μαυρουδής και Χρήστος Κασιώτης.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.