Ελένη Τοπαλούδη: Η ανάρτηση της μητέρας της πέντε χρόνια μετά την άγρια δολοφονία

Ελένη Τοπαλούδη: Η ανάρτηση της μητέρας της πέντε χρόνια μετά την άγρια δολοφονία

Ελένη Τοπαλούδη: Η ανάρτηση της μητέρας της πέντε χρόνια μετά την άγρια δολοφονία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2038 ΦΟΡΕΣ

Συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο, η οποία συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο.

Υπενθυμίζεται πως η Ελένη Τοπαλούδη στις 28 Νοεμβρίου 2018 βιάστηκε και δολοφονήθηκε από δύο άντρες, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια έκαστος για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά.

Σήμερα το απόγευμα, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή τα πέντε χρόνια από τον θάνατό της.

Συγκεκριμένα, η Κούλα Αρμουτίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον τάφο της κόρης της και έγραψε πράγματα που “ραγίζουν” καρδιές.

«Ελένη μου κοριτσάκι μου μικρό. Σήμερα 28/11/2023, συμπληρώνονται 5 χρόνια, από την άγρια δολοφονία σου. Πέντε χρόνια βασανιστικά και εφιαλτικά. Αυτή η καταραμένη ημερομηνία μου έδωσε έναν σταυρό βαρύ και ασήκωτο.

Πώς μπορώ να τον σηκώσω; αυτόν τον Σταυρό του Μαρτυρίου; Δεν μπορώ κοριτσάκι μου όμορφο να τον αντέξω όλον αυτόν τον πόνο. Πονάει πολύ η φρικτή δολοφονία σου.

Η κάθε μέρα που έρχεται είναι χειρότερη από την προηγούμενη. Η απώλεια σου μου έχει ξεσχίσει τα σωθικά. Νιώθω ότι μου κατασπάραξαν όλο μου το είναι. Μου τα αρπάξανε όλα, ό,τι είχα μέσα στην ψυχή μου.

Τι είναι; όλο αυτό που περνάω Θεέ και Μάνα ΠΑΝΑΓΙΑ;;;;ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΊΊΙΙΙΙΙΙΊΙ???», έγραψε η Κούλα Αρμουτίδου στη λεζάντα.

Στη συνέχεια, σε διαφορετική ανάρτησή της, η κ. Αρμουτίδου έγραψε:

Αχ Ελένη μου,ναξερες πόσο μου λείπεις.Όπου βρεθώ και όπου σταθώ ,η σκέψη μου,η ψυχή μου και η καρδιά μου είναι μαζί σου,χωρίς σταματημό.Θα θελα να ησουν η ανάσα μου,να μουδινές ζωήκαι να συνυπηρχαμε σε μια αδιάσπαστη ολότηταπου δε θα χωρούσε κανείς ανάμεσα μαςΘα θελα ναμουν ένα σύννεφο και να σε ακολουθώ εκεί ψηλά στον ΟΥΡΑΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΒΗΜΑ.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ;ΜΟΝΑΧΟΚΟΡΗ ΜΟΥ;ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ,ΣΕ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ,ΑΠΛΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΓΓΙΞΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΜΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ,ΜΟΥ ΞΕΓΛΙΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΜΕ ΔΥΟΧΕΡΙΑ ,ΑΝΟΙΧΤΑ,ΑΔΕΙΑΝΑ,ΜΕΤΕΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΩΨΗΛΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΡΗΝΟΣ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΣ.ΑΔΕΙΑ ΨΥΧΗ,ΑΔΕΙΑ ΚΑΡΔΙΑ,ΑΔΕΙΑ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ.Και όμως επιμένω να σου στέλνω την αγάπη μου.ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ"ΠΕΡΜΕΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ".Αλλά δυστυχώς Ελένη μου,θαύματα δεν γίνονται.Και έτσι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να φωνάζω το όνομα σου Ναρχεται ο άνεμος και να ακούς το όνομα σουκαι αυτός να μου φέρνει το άρωμα σου ,μπας καιημερεψει έστω για λίγο η φουρτουνιασμένη μου ΨΥΧΗ.

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»