Μ. Μπάρδος: «Να κάνουμε ευκολότερη τη ζωή των παιδιών»

Μ. Μπάρδος: «Να κάνουμε ευκολότερη τη ζωή των παιδιών»

Μ. Μπάρδος: «Να κάνουμε ευκολότερη τη ζωή των παιδιών»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1032 ΦΟΡΕΣ

Ένας από τους παλαιότερους παράγοντες του A.O. Κολοσσός, ο Μιχάλης Μπάρδος ανοίγει την καρδιά του αναφορικά με την επόμενη ημέρα στον σύλλογο. Έχοντας πολυσύνθετο ρόλο, ο έμπειρος παράγοντας συνεχίζει να προσφέρει σημαντικό έργο στη λειτουργία του σωματείου.

Ο ίδιος, ανέφερε τα εξής:
«Η φιλοσοφία του συλλόγου παραμένει η ίδια, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ αλλά και τη δημιουργία σωστών χαρακτήρων, παράλληλα με τον αθλητισμό.

Μετά τις εκλογές, στο Δ.Σ. προστέθηκαν νέα άτομα με νέες ιδέες και σε συνεργασία με μας τους παλαιότερους έχει δημιουργηθεί μία ισχυρή ομάδα, που προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε οργανωτικό επίπεδο.

Αυτό που επιθυμούμε όλοι μας είναι να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή των παιδιών και να φεύγουν χαμογελαστά κι ευχαριστημένα από το γήπεδο.

Σε συνεργασία πάντα με τους προπονητές μας, οφείλουμε να λύνουμε τα προβλήματα και να δίνουμε στα παιδιά τη χαρά του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Ο Α.Ο. Κολοσσός κάθε χρόνο συμμετέχει σε δυνατά τουρνουά εκτός Ρόδου και το ίδιο θα γίνει και φέτος, όπου τρία τμήματά μας θα ταξιδέψουν την εορταστική περίοδο στην Πάτρα και το Λουτράκι, όπου θα αντιμετωπίσουν δυνατές ομάδες και θα έχουμε την ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας.

Με τον τρόπο αυτό, τα παιδιά μας θα αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες και αγωνιστικές παραστάσεις, επιστρέφοντας στη συνέχεια στα τοπικά πρωταθλήματα.

Το κλίμα στη Διοίκηση είναι εξαιρετικό, υπάρχει άριστη συνεργασία και θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ από την πλευρά μου, τόσο τους προπονητές, όσο και τους γονείς και τους αθλητές για την άριστη συνεργασία».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα