Σ. Καραταπάνης: Δεν καταργείται ο τομέας Σορωνής του ΕΚΑΒ!

Σ. Καραταπάνης: Δεν καταργείται ο τομέας Σορωνής του ΕΚΑΒ!

Σ. Καραταπάνης: Δεν καταργείται ο τομέας Σορωνής του ΕΚΑΒ!

Κυριακή Πετρίδου

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2146 ΦΟΡΕΣ

Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι καταργείται ο τομέας Σορωνής, ο διευθυντής του παραρτήματος Μυτιλήνης-Αιγαίου του ΕΚΑΒ, κ. Σάββας Καραταπάνης, αναφέροντας ότι, όπως κάθε χρόνο, τα τελευταία χρόνια, όταν ξεκινάει η χειμερινή περίοδος, λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό.

Συγκεκριμένα, αναφέρει σε δήλωσή του στη «Ροδιακή»: «Σε καμία περίπτωση δεν καταργείται ο τομέας Σορωνής! Το διαψεύδω. Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση από τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ».

Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ο τομέας λειτουργούσε με πολύ λίγα ή καθόλου κενά. Τώρα πρέπει να δοθούν οι άδειες στο προσωπικό που θα αποχωρήσει στις 31/12 του 2023 κι έτσι λειτουργεί με κενά, κάτι που συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια την αντίστοιχη περίοδο.

Αυτή την περίοδο περιμένουν να υλοποιηθεί η απόφαση του υπουργού για την παράταση των συμβάσεων των επικουρικών υπαλλήλων και μόλις γίνει αυτό θα καλυφθούν τα κενά και θα αυξηθούν οι βάρδιες.

«Ο τομέας Σορωνής λειτουργεί πράγματι με μειωμένο προσωπικό και πρόθεσή μας είναι, με τις προσλήψεις, να λειτουργεί πλήρως και χωρίς κανένα κενό για την ασφάλεια των πολιτών του νησιού», λέει ο κ. Καραταπάνης.

Διαβάστε ακόμη

Περιοδεία του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στα Δωδεκάνησα

Ο Ροταριανός Όμιλος Ρόδου διοργάνωσε εσπερίδα για τη Δημόσια Υγεία με ομιλήτρια την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη

Γιώργος Νικητιάδης : Στη Βουλή ο εκ νέου «ακτοπλοϊκός αποκλεισμός» Καρπάθου - Κάσου

Διάλεξη της αρχαιολόγου Χαρούλας Φανταουτσάκη στην οπλοθήκη de Milly

Κ. Τσουκαλάς: Στόχος του ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές η δεύτερη θέση

Σε... μιλόνγκα μετατράπηκε χθες η πλατεία Δημαρχείου

Με λαμπρότητα εορτάστηκε χθες στη Σύμη η ιστορική επέτειος

Daily Express: H Κως ήταν το πιο ηλιόλουστο μέρος της Ευρώπης τον Μάιο!