Διαγόρας: Στο μυαλό όλων η Καλλιθέα

Διαγόρας: Στο μυαλό όλων η Καλλιθέα

Διαγόρας: Στο μυαλό όλων η Καλλιθέα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 761 ΦΟΡΕΣ

To παιχνίδι με την Καλλιθέα βρίσκεται πλέον στο μυαλό των παικτών του Διαγόρα. Είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι για τους «κυανέρυθρους», απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα έρθει στη Ρόδο για… τουρισμό αλλά για να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς οι οποίοι θα τη διατηρήσουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ενδεχομένως να της δώσουν την ευκαιρία να «πατήσει» και στην κορυφή, αν τα Χανιά δεν πάρουν τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Β’.

Οι «κυανέρυθροι» είναι αποφασισμένοι σε ένα ακόμα παιχνίδι να τα δώσουν όλα, διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις και τη σημαντική συγκομιδή βαθμών.

-Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο Φώτης Ντάουλας από τον Σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής και «βοηθοί» του θα είναι οι Δημήτρης Βεργέτης (Αργολίδα) και Δημήτρης Παγουρτζής (Πειραιά). «Τέταρτος» θα είναι ο Λάζαρος Ρεντίφης (Ανατολική Αττική) και παρατηρητής ορίστηκε ο Ανδρέας Παππάς από την Αθήνα.

Συγκινητική ανάρτηση του Μύρωνα Σηφάκη
Μια συγκινητική ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης μέσω της οποίας θέλησε να ευχαριστήσει τον Διαγόρα για τις ενέργειές του, έκανε ο πατέρας του τερματοφύλακα του Διαγόρα, Μύρωνας Σηφάκης.

Ο ίδιος που είναι παλαίμαχος τερματοφύλακας έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής:
«Σε μία εποχή όπου οι ανθρώπινες αξίες έχουν ξεφτίσει και στον αθλητισμό και ειδικά όταν οι ποδοσφαιριστές έχουν σοβαρούς τραυματισμούς, διαφαίνεται ότι υπάρχουν φωτεινά παραδείγματα που με κάνουν να είμαι αισιόδοξος ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί.

Νιώθω λοιπόν την ανάγκη τόσο η οικογένειά μου όσο και εγώ, να ευχαριστήσω δημόσια όλη την οικογένεια του Διαγόρα Ρόδου. Από τον πρόεδρο, τη διοίκηση, το προπονητικό σταφ, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του Διαγόρα. Για τη συμπεριφορά τους, το ενδιαφέρον τους, την αγάπη τους και τη στάση τους στον σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη.

Όπως επίσης όλους τους ανθρώπους, φίλους μου, γνωστούς και αγνώστους για τις ευχές τους, τα λόγια αγάπης και συμπαράστασης που μετατρέπει τη στεναχώρια μας και τα συναισθήματά μας σε απέραντη συγκίνηση και ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστούμε μέσα από την ψυχή μας».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.