Παναγιώτης Ζούνης: «Μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια»

Παναγιώτης Ζούνης: «Μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια»

Παναγιώτης Ζούνης: «Μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 324 ΦΟΡΕΣ

«Είναι ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα το οποίο μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια». Αυτό επισήμανε ο τεχνικός του Κλεόβουλου Λίνδου Παναγιώτης Ζούνης, σχολιάζοντας την εντός έδρας νίκη (2 – 0) της ομάδας του επί της Αναγέννησης Ασφενδιού για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», είπε τα εξής:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Ο δυνατός αέρας δεν βοήθησε και τις δυο ομάδες για να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο. Πέρα από τα δυο γκολ, είχαμε κι άλλες ευκαιρίες, καθώς κι ένα δοκάρι για να πετύχουμε περισσότερα.

Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα που κατά την άποψή μου είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας, με έμπειρους παίκτες στις τάξεις της. Είναι ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα, το οποίο μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια και την υλοποίηση του μεγάλου μας στόχου που είναι η παραμονή. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο.

Όποια ομάδα έχει τις λιγότερες απώλειες θα έχει και καλή πορεία. Στην αρχή, εμείς ξεκινήσαμε με άσχημα αποτελέσματα, καθώς είχαμε πολλές ελλείψεις αλλά στη συνέχεια βρήκαμε τα πατήματά μας και παίρνουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε».

Αναγέννηση: «Καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος»
Από τη δική της πλευρά, πολλά παράπονα από τη διαιτησία έχει η Αναγέννηση Ασφενδιού η οποία μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Αναλυτικά:
«Ο Α.Ο Αναγέννηση Ασφενδιού ευχαριστεί την ομάδα του Κλεόβουλου Λίνδου για την άριστη φιλοξενία στη σημερινή (σ.σ. 28.11.2023) αναμέτρηση και δεσμεύεται για την ανταπόδοσή της στο ματς του δεύτερου γύρου.

Στο αγωνιστικό σκέλος δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην απαράδεκτη διαιτησία απέναντι στην ομάδα μας, αφού με τις λανθασμένες αποφάσεις της τριάδας των διαιτητών καθορίστηκε η τύχη της αναμέτρησης.

Καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Δεν ζητήσαμε ποτέ εύνοια. Μόνο ισονομία. Αφήνουμε τα σπίτια μας, τις οικογένειές μας ανά δεύτερη εβδομάδα για να ταξιδέψουμε στη Ρόδο και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ομάδα μας και τον ιδρώτα των παικτών μας μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Κλεόβουλου και πολλά συγχαρητήρια στους δικούς μας αθλητές για την υπερπροσπάθεια τους».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα