Διαγωνισμός για τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα

Διαγωνισμός για τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα

Διαγωνισμός για τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 751 ΦΟΡΕΣ

Ένα έργο που θα σημάνει πολλά για την ανάπτυξη του στίβου στην Κω και τα Δωδεκάνησα γενικότερα είναι αυτό της τοποθέτησης ελαστικού τάπητα στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα.

Ως γνωστόν, ο υπάρχων τάπητας στην εγκατάσταση είναι σε άθλια κατάσταση, παρά τα «μπαλώματα» κατά καιρούς, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διεξαχθούν εκεί ούτε καν… παιδικοί αγώνες.

Το πρόβλημα έβαλε το προηγούμενο διάστημα σε σκέψεις και την ΕΑΣ Δωδεκανήσου, αφού καλείται να φιλοξενήσει το φθινόπωρο του 2024 τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου, ενώ τόσο η εγκατάσταση στην Κω όσο και τον ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» στη Ρόδο δεν είναι σε θέση να υποδεχτούν εκατοντάδες αθλητές-αθλήτριες απ’ όλες τις Ενώσεις του Αρχιπελάγους.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο δήμος Κω προκήρυξε από την περασμένη Τρίτη ανοικτό διαγωνισμό για την προμήθεια και τοποθέτηση του νέου ελαστικού τάπητα που θα κοστίσει 448.695 ευρώ.

Αυτό που μένει να φανεί είναι το αν μπορεί το έργο να παραδοθεί σύντομα, για να δοθεί συνέχεια, αφού έχει καταστραφεί το στρώμα του άλματος εις ύψος, ενώ χρειάζεται και περεταίρω ενίσχυση με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Αναλυτικά:
«ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
Ο δήμαρχος Κω προκηρύσσει ανοικτό άνω των ορίων Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4412/2016, με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΑ (ΤΥΠΟΥ ΤΑΡΤΑΝ) ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΤΑΓΟΡΑ», συνολικού προϋπολογισμού 448.695,00 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της προκύπτουσας τιμής (χαμηλότερη τιμή).

 

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων στίβου στο νέο στάδιο Ανταγόρας του δήμου Κω, με την προμήθεια και τοποθέτηση νέου ελαστικού πολυουρεθανικού τάπητα (τύπου ταρτάν) με συγκεκριμένες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά όπως περιγράφονται στην Τεχνική Έκθεση της με Α.Π. 37/2023 μελέτης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών δήμου Κω, καθώς και η αντικατάσταση των βαλβίδων του άλματος σε τριπλούν και σε μήκος.

Διάρκεια εκτέλεσης της σύμβασης που θα συναφθεί, ορίζεται σε χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής.

Διενέργεια Διαγωνισμού: θα γίνει με χρήση της πλατφόρμας του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

Ημερομηνία Ανάρτησης της Διακήρυξης στη διαδικτυακή πύλη του ΕΣΗΔΗΣ: 28/11/2023. Ημερομηνία έναρξης των προσφορών ορίζεται η 29/11/2023 και ώρα 08:00 π.μ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ορίζεται η 08/01/2024 και ώρα 16:00. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο σύστημα.

Κατάθεση Προσφορών: Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν προσφορά για το σύνολο των ειδών που περιλαμβάνονται στη διακήρυξη, όπως περιγράφονται στον ενδεικτικό προϋπολογισμό – Προδιαγραφές παράρτημα».

Διαβάστε ακόμη

Για την πρόκριση στους «8» η ομάδα βόλεϊ Παίδων του Φοίνικα

Στην Πτολεμαΐδα οι Εφοριακοί της Δωδεκανήσου για το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5x5

Τα αποτελέσματα στον αγώνα «Τάμα 2024» του ΑΣΙΑΘ Ρόδου

Διγενής Κοσκινού: Ο Μιχάλης Μαχραμάς αναλαμβάνει πρόεδρος

Τα αποτελέσματα του «2ου Δάφνινου Αγώνα» στο φράγμα της Απολακκιάς

PLAY OUT - SUPER LEAGUE 2: Με δύο απουσίες ο Διαγόρας

Στο “Ιnternational Jumping Meeting” συμμετέχει η Νικόλ Κυριακοπούλου

Τον Ιούνιο τα μπαράζ ανόδου του Διαγόρα στην Α2 μπάσκετ Γυναικών