Από την Κυριακή στην Ουγγαρία με… φόντο τη Σκωτία η Νικόλ Κυριακοπούλου

Από την Κυριακή στην Ουγγαρία με… φόντο τη Σκωτία η Νικόλ Κυριακοπούλου

Από την Κυριακή στην Ουγγαρία με… φόντο τη Σκωτία η Νικόλ Κυριακοπούλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 731 ΦΟΡΕΣ

Σε ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο θα βρεθεί για την προετοιμασία της ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων η Νικόλ Κυριακοπούλου.

H «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις της πόλης Nyiregyhaza που βρίσκεται κοντά στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας από την ερχόμενη Κυριακή έως τις 21 Δεκεμβρίου, προκειμένου να συνεχίσει τις προπονήσεις ενόψει των διοργανώσεων του χειμώνα αλλά και του ερχόμενου καλοκαιριού.

Η αθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 που προπονείται με τον Φώτη Στεφανή θα μεταβεί στην Ουγγαρία μαζί με το υπόλοιπο τιμ του έμπειρου προπονητή της και στόχος της είναι να μπει όσο το δυνατόν συντομότερα στην αγωνιστική δράση.

Για τον λόγο αυτό, σκοπεύει να ξεκινήσει αγώνες ακόμη και μέσα στον Δεκέμβριο προκειμένου να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση όσο πιο σύντομα γίνεται.

Οι αγώνες στόχοι για τη Νικόλ Κυριακοπούλου είναι αρχικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη (1-3/3) κι εν συνεχεία, στον ανοιχτό στίβο, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης (7-12/6) και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι (1-11/8).  

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.