Διαγόρας: Με αισιοδοξία και πίστη

Διαγόρας: Με αισιοδοξία και πίστη

Διαγόρας: Με αισιοδοξία και πίστη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 765 ΦΟΡΕΣ

Με αισιοδοξία αλλά και πίστη ότι θα μπορέσουν να προσθέσουν στο ενεργητικό τους άλλη μία εντός έδρας νίκη, οι παίκτες του Διαγόρα ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με την Καλλιθέα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι «κυανέρυθροι» είναι σε καλή κατάσταση και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και απέναντι στους Αθηναίους οι οποίοι αποτελούν μία δύσκολη ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αναμένεται να γίνει ένα καλό παιχνίδι με τους γηπεδούχους για μία ακόμα φορά να περιμένουν και την υποστήριξη του φίλαθλου κόσμου τον οποίο θέλουν κοντά τους προκειμένου να τους βοηθήσει για να πάρουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι πολύτιμο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Την Τρίτη η συνεδρίαση της Super League 2
Αντί για σήμερα που αρχικά είχε προγραμματιστεί, μεταφέρεται για την προσεχή Τρίτη 5 Δεκεμβρίου η συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. της Super League 2.

Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρει τα ακόλουθα:
«Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 13:30 στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση πρακτικών διοικητικών συμβουλίων.

2. Ενημέρωση σχετικά με συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά και Ε.Π.ΑΘΛ.Α.

3. Ενημέρωση σχετικά με ΕΡΤ Α.Ε.

4. Παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε πάροχο υπηρεσιών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

5. Πρωτάθλημα U-19.

6. Διάφορα θέματα.

Ο πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, τέλος, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ, Γιώργο Μπαντή για την 42η γιορτή που έγινε τη Δευτέρα (27/11). Τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τη συμπαράσταση του Συνδέσμου στα προβλήματα της κατηγορίας.

Μάλιστα, ζήτησε νέο ραντεβού με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση παρουσία του ΠΣΑΠΠ για να ξεκινήσουν προσπάθεια εξυγίανσης, αναβάθμισης και ανάπτυξης της Super League 2.

Ο ίδιος, άλλωστε, είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του στο περιθώριο της εκδήλωσης για τη βράβευση των κορυφαίων.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών έγινε ραντεβού των Βρούτση, Μαυρωτά με τον ΠΣΑΠΠ και μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα προβλήματα της κατηγορίας».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.