Εγκρίθηκαν οι όροι δημοπράτησης για το Δικαστικό Μέγαρο της Ρόδου

Εγκρίθηκαν οι όροι δημοπράτησης για το Δικαστικό Μέγαρο της Ρόδου

Εγκρίθηκαν οι όροι δημοπράτησης για το Δικαστικό Μέγαρο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1618 ΦΟΡΕΣ

Εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου οι όροι δημοπράτησης και ο ορισμός επιτροπής διαγωνισμού για την ανάθεση της σύμβασης «Μελέτη Συντήρησης-Αποκατάστασης Δικαστικού Μεγάρου Ρόδου».

Στην Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής αναφέρονται τα εξής:
«Ακολούθησε διαλογική συζήτηση, μέσω της τηλεδιάσκεψης, κατά την οποία διατυπώθηκαν οι απόψεις των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, όπως αυτές εκτενώς αναφέρονται στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά, και η επιτροπή αφού έλαβε υπόψη τα παραπάνω:

Αποφασίζει Ομόφωνα
1. Εγκρίνει, αποδεχόμενη το κατεπείγον του θέματος, τη συζήτηση και λήψη απόφασης για το εκτός ημερησίας διάταξης θέμα που αφορά την έγκριση των όρων δημοπράτησης, τον ορισμό επιτροπής διαγωνισμού και χειριστή για την ανάθεση της σύμβασης: «Μελέτη Συντήρησης- Αποκατάστασης Δικαστικού Μεγάρου Ρόδου» προεκτιμώμενης αμοιβής: 687.571,85€ (πλέον Φ.Π.Α. 24%).

2. Εγκρίνει τους όρους δημοπράτησης της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη Συντήρησης - Αποκατάστασης Δικαστικού Μεγάρου Ρόδου» προεκτιμώμενης αμοιβής: 687.571,85€ (πλέον Φ.Π.Α. 24%), σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Ν.4412/16, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

3. Εξουσιοδοτεί τη Δ/νση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου για τη δημοπράτησή του.

4. Συγκροτεί επιτροπή διεξαγωγής του διαγωνισμού, αποτελούμενη από τους:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
• Πρόεδρος: κος Μαυρίλας Θεόδωρος, αρχιτέκτων μηχανικός

• Μέλος: κος Λαμπριανός Γεώργιος, πολιτικός μηχανικός Τ.Ε.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
• Μέλος: κος Λυμπέρης Νικόλαος, πολιτικός μηχανικός Π.Ε.

• Μέλος: κος Γεωργίου Κωνσταντίνος, πολιτικός μηχανικός Π.Ε.

5. Εγκρίνει τον ορισμό της κας Σάββενα Τσαμπίκας πολιτικού μηχανικού Τ.Ε της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Δωδ/νήσου, ως πιστοποιημένου χρήστη (χειριστή) της αναθέτουσας αρχής του ανωτέρω διαγωνισμού.

6. Την εξουσιοδότηση του παραπάνω πιστοποιημένου χρήστη όπως:

Ι. με την έγκριση της υπηρεσίας (Δ/νση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου), να μπορεί να μεταθέτει – αναβάλει (παράταση) την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών/αιτήσεων συμμετοχής (άρθρο 3 παρ. 2 ΚΥΑ 117384/26-10-2017), τουλάχιστον κατά τρεις (3) εργάσιμες ημέρες προσμετρούμενες από την επόμενη εργάσιμη ημέρα της αποκατάστασης της τεχνικής αδυναμίας.

ΙΙ. αν, για λόγους ανωτέρας βίας ή για τεχνικούς λόγους δεν διενεργηθεί η αποσφράγιση κατά την ορισθείσα ημέρα ή αν μέχρι τη μέρα αυτή δεν έχει υποβληθεί καμία προσφορά, η αποσφράγιση και η καταληκτική ημερομηνία αντίστοιχα μετατίθενται σε οποιαδήποτε άλλη ημέρα, με απόφαση της αναθέτουσας αρχής.

Η απόφαση αυτή κοινοποιείται ηλεκτρονικά στους προσφέροντες, πέντε (5) τουλάχιστον εργάσιμες ημέρες πριν τη νέα ημερομηνία, και αναρτάται στο ΚΗΜΔΗΣ, στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής, εφόσον διαθέτει, καθώς και στο ελεύθερα προσβάσιμο χώρο του ΕΣΗΔΗΣ.

Αν και στη νέα αυτή ημερομηνία δεν καταστεί δυνατή η αποσφράγιση των προσφορών ή δεν υποβληθούν προσφορές, μπορεί να ορισθεί και νέα ημερομηνία, εφαρμοζομένων κατά τα λοιπά των διατάξεων των δύο προηγούμενων εδαφίων (σύμφωνα με το άρθρο 18 της διακήρυξης).

Η χρηματοδότηση της σύμβασης: «Μελέτη Συντήρησης- Αποκατάστασης Δικαστικού Μεγάρου Ρόδου» θα πραγματοποιηθεί από το Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτηρίων (ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ.) με ΚΑΕ 9762Α, σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. 5096/02-06-2023 (ΑΔΑ: 9ΔΗΟ46ΨΧΥΙ-ΗΥΣ) Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης.
(ΑΔΑΜ 23REQ013830889 Πρωτογενές αίτημα)».

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών