Πολιτικός πολιτισμός στον δήμο Ρόδου: Πόσο θα κρατήσει;

Πολιτικός πολιτισμός στον δήμο Ρόδου: Πόσο θα κρατήσει;

Πολιτικός πολιτισμός στον δήμο Ρόδου: Πόσο θα κρατήσει;

Κυριακή Πετρίδου

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1986 ΦΟΡΕΣ

Στον... τελευταίο χώρο που θα περίμενε κανείς, παραχώρησε χθες, τη συνέντευξη Τύπου ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ρόδου, κ. Αλέξανδρος Κολιάδης.

Έξω από το γραφείο του δημάρχου στην ουσία και αν λάβει υπόψη του κανείς και το τεταμένο κλίμα ανάμεσα στις παρατάξεις της νυν δημοτικής αρχής και της νεοεκλεγμένης, αντιλαμβάνεται ότι η επιλογή δεν ήταν τυχαία.

Αντιθέτως, μάλλον ήθελε να στείλει ένα μήνυμα ο κ. Κολιάδης ο οποίος μάλιστα είπε στην αρχή της συνέντευξης «επιθυμούσαμε να έρθουμε σ’ αυτόν τον χώρο».

Ωστόσο, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι... η φιλοξενία ήταν άψογη και πώς θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά άλλωστε, αφού η αίθουσα αυτή του δήμου διατίθεται σε φορείς, κόμματα, παρατάξεις κ.λπ.

Βέβαια, θα πρέπει, επίσης, ν’ αναφέρουμε ότι ο αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δημάρχου κ. Στράτος Καρίκης, βρισκόταν εκεί, μπήκε στην αίθουσα και χαιρέτησε όλα τα μέλη της παράταξης του κ. Κολιάδη που ήταν παρόντα ενώ είπε στον ίδιο, ότι είναι εδώ για οτιδήποτε χρειαστούν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Μετά το πέρας της, ο κ. Κολιάδης, συνοδευόμενος από το μέλος και νομικό σύμβουλο της παράταξής του, κ. Κώστα Χαλκιά, μετέβησαν στη ΔΕΡΜΑΕ για να παρακολουθήσουν, ως είθισται, τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Εκεί, ο κ. Κολιάδης είχε έναν εγκάρδιο χαιρετισμό με τον πρόεδρό της κ. Δώρο Κωνσταντίνου (σ.σ. ο οποίος και τον διαδέχθηκε στην προεδρία).

Τα παραπάνω, βέβαια, τα αναφέρουμε ως πολύ θετικά σημάδια ανάμεσα, στα πρόσωπα τουλάχιστον, δύο παρατάξεων που μόλις πέρασαν μία τεταμένη προεκλογική περίοδο κι έχουν φθάσει μέχρι τα δικαστήρια.

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι, μετά τα όσα είπε ο κ. Κολιάδης κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου (βλ. άλλες στήλες), κρατάμε... επιφυλάξεις για το εάν αυτός ο «πολιτικός πολιτισμός», θα συνεχιστεί και από τον καινούργιο χρόνο!..

Κυρ. Π.

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»