Απίστευτος ξανά ο Διαγόρας, κέρδισε εντός και την Καλλιθέα!

Απίστευτος ξανά ο Διαγόρας, κέρδισε εντός και την Καλλιθέα!

Απίστευτος ξανά ο Διαγόρας, κέρδισε εντός και την Καλλιθέα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2180 ΦΟΡΕΣ

Τεράστια νίκη για τον Διαγόρα σήμερα με 2-1 στο δημοτικό μας στάδιο απέναντι στην ισχυρή Καλλιθέα, που του δίνει νέα δυναμική και τον φέρνει σε απόσταση μόλις τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη θέση του νοτίου ομίλου στη Super League 2.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν πολύ καλά στα πρώτα 45 λεπτά, δείχνοντας να ελέγχουν το παιχνίδι στο συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα και χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα από την ομάδα της Αττικής. Ο «γηραιός» ήταν σοβαρός και πειθαρχημένος, ακολουθώντας πιστά το πλάνο του από το ξεκίνημα. Έβαλε ένα πολύ γρήγορο γκολ με τον Ignjatovic, το οποίο τον βοήθησε να παίξει ακόμα καλύτερα και να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό στον αγωνιστικό χώρο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι την υπεροχή και κατάφεραν ουσιαστικά να σφραγίσουν τη νίκη μ’ ένα δεύτερο τέρμα και σκόρερ τον Μανιά. Όταν η Καλλιθέα μείωσε στο 90’ και πίεσε, δεν είχε τη μεγάλη ευκαιρία, έστω για τον βαθμό της ισοπαλίας. Ν’ αναφερθεί πως μ’ αυτό το 2-1 ο Διαγόρας διατηρεί το φετινό του αήττητο εντός έδρας.

 

Οι καλύτερες φάσεις
Στο 8’ μετά από σέντρα που έγινε από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε παράλληλα και ο Ignjatovic από πολύ κοντά την έστειλε στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ πολύ νωρίς για τον Διαγόρα (1 – 0).

Στο 10’ μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Demethryus έκανε την κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στο 39’ ο Τσιντώνης πήρε μια δύσκολη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε κόρνερ, μετά την παρέμβαση των παικτών του Διαγόρα. Μετά την εκτέλεση, ο Demetrhyus έκανε το σουτ από το ύψος σχεδόν της περιοχής που πέρασε ελαφρώς δίπλα από το αριστερό δοκάρι (άουτ).

Στο 70’ ο Διαγόρας διπλασίασε τα τέρματά του, αφού ο Lukic εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Μανιάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (2-0).

Στο 90’ η Καλλιθέα κατάφερε να μειώσει, αφού ο Μουστακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Λουκίνας με κεφαλιά βρήκε στόχο (2-1).


Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:


ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αυγερινός, Τσαβός (58’ Αρίας), Μανωλάκης, Ignjatovic, Μασούρας, Μουντές, Τσιαντούλας, Adeshina (23’ λ.τ. Lukic, 85’ Σταματούλας), Pardo, Μανιάς

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κότσαρης, Mejias, Romao, Μανθάτης, Μπουλούλης, Damian Silva, Μουστακόπουλος, Τσιντώνης (86 Vertainen), Demethryus (56’ Βασιλόγιαννης), Κυνηγόπουλος (56’ Matilla), Λουκίνας

 

 

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.