Απίστευτη αθλιότητα: Γέμισαν ξανά με μπάζα και σκουπίδια τον παραποτάμιο δρόμο Κρεμαστής

Απίστευτη αθλιότητα: Γέμισαν ξανά με μπάζα και σκουπίδια  τον παραποτάμιο δρόμο Κρεμαστής

Απίστευτη αθλιότητα: Γέμισαν ξανά με μπάζα και σκουπίδια τον παραποτάμιο δρόμο Κρεμαστής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2026 ΦΟΡΕΣ

Δυστυχώς, δεν έχουμε... σωτηρία! Όπως επισημαίνει και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Καθαριότητας του δήμου της Ρόδου κος Νίκος Πίτσης, παραθέτοντας φωτογραφικό υλικό, ελάχιστες μόλις εβδομάδες μετά την μεγάλη παρέμβαση καθαριότητας στην κοίτη του ποταμού της Κρεμαστής, ασυνείδητοι ξεφόρτωσαν και πάλι σκουπίδια και μπάζα, μετατρέποντας την περιοχή σε μία ακόμη υπαίθρια χωματερή.

Ο παραποτάμιος δρόμος της Κρεμαστής, σύμφωνα με το προηγούμενο ρεπορτάζ της «Ροδιακής», έχει καθαριστεί δεκάδες φορές από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του δήμου και της κοινότητας Κρεμαστής. Η τελευταία φορά ήταν η 11η Αυγούστου 2023 όπου μάλιστα είχαν δημιουργηθεί και άκρως επικίνδυνες συνθήκες για την εκδήλωση πυρκαγιάς, όπως είχε γίνει και παλαιότερα.

Δυστυχώς, από τότε μέχρι σήμερα, ασυνείδητοι, ξεφόρτωσαν και πάλι δεκάδες αυτοκίνητα με μπάζα και σκουπίδια, δημιουργώντας έτσι την άθλια κατάσταση που αποτυπώνεται στις σχετικές φωτογραφίες.

Για το γεγονός, ο κοινοτάρχης Κρεμαστής κος Μιχάλης Δράκος έχει ζητήσει δεκάδες φορές την εποπτεία του χώρου με ειδικές κάμερες και την άμεση σύλληψη των παραβατών και την παραπομπή τους στη δικαιοσύνη, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει κανένας εντοπισμός και καμία σύλληψη με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι αυτή που κάθε λίγο αντικρίζουμε.

 

Διαβάστε ακόμη

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί