«Έσπασε το ρόδι» ο Πολυβώτης

«Έσπασε το ρόδι» ο Πολυβώτης

«Έσπασε το ρόδι» ο Πολυβώτης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 540 ΦΟΡΕΣ

Αν και με δέκα παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Πολυβώτης Νισύρου επικράτησε εντός έδρας με το «αγγλικό» 5 – 4 του Ορφέα, σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας (2ος όμιλος).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν στην πρώτη μισή ώρα να πετύχουν τρία τέρματα. Ο Ορφέας ανέβασε την απόδοσή του από εκεί και πέρα και το παιχνίδι τουλάχιστον μέχρι και το 60’ ήταν μοιρασμένο.

Στο σημείο εκείνο ο Dimitrov αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα (για βιαιοπραγία σε αντίπαλο) με τους φιλοξενούμενους να ασκούν στη συνέχεια πίεση και τους γηπεδούχους να στηρίζονται στις αντεπιθέσεις.

Οι «κόκκινοι» παρέμειναν χαμηλά στη βαθμολογία (χωρίς νίκη μέχρι στιγμής) και η συνέχεια διαγράφεται σίγουρα πολύ δύσκολη.

Τα γκολ
Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους μόλις στο 6’ όταν ο Κατσαμάκης έστειλε κατά λάθος τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1- 0). Στο 13’ ο Σφακιανός έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του (2 – 0) και στο 28’ ο Καμπάνης έκανε το 3 – 0!

Ο Ορφέας με δύο τέρματα του Νίκα (στο 29’ και στο 38’) ξαναμπήκε στο παιχνίδι κάνοντας το 2 – 3 αλλά πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο Χατζηνικολάου έκανε το 2 – 4.

Στο 81’ ο Παπαδάκης διεύρυνε και άλλο το σκορ (2 – 5) όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 85’ ο Ροδίτης μείωσε σε 3 – 5 και στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 4 – 5.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βασίλης Βλάχος και «βοηθοί» του ήταν οι Χρήστος Κασιώτης και Κώστας Ροδίτης.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ ΝΙΣΥΡΟΥ: Χαρτοφύλης, Μακρής, Ανδριώτης, Β. Χατζηνικολάου, Φωτεινής, Σφακιανός, Χατζηνικολάου (70’ Παπαδάκης), Καραγιάννης, Καμπάνης (53’ Νομικός), Ορσάρης (90’ Dimitrov), Πατρίκης

ΟΡΦΕΑΣ: Σκυλλάς, Αυγέρης (80’ Λαγογένης), Μαλανδρής (97’ Τσάκε), Πελέκης, Αντωνιάδης, Κατσαμάκης (80’ Τζούρτζη), Kiarri, Ροδίτης, Πλαγγέντης, Νίκας, Σκιαθίτης (50’ Σέντης)

Συγχαρητήρια από τον Ορφέα
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, η Διοίκηση του Ορφέα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια τον διαιτητή κ. Βλάχο και τους βοηθούς του κ.κ. Κασιώτη και Ροδίτη για την άψογη διαιτησία τους στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Πολυβώτη.

Παράλληλα, ευχαριστούμε τον Πολυβώτη και τη Διοίκηση του συλλόγου για τη φιλοξενία της ομάδας μας, κατά την παρουσία της στο νησί της Νισύρου. Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν τον αθλητισμό της Δωδεκανήσου.

Επιφυλασσόμαστε ν’ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο παιχνίδι του 2ου γύρου».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”