Απόπειρα ληστείας με την απειλή σύριγγας

Απόπειρα ληστείας με την απειλή σύριγγας

Απόπειρα ληστείας με την απειλή σύριγγας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1760 ΦΟΡΕΣ

Την ποινή κάθειρξης 5 ετών που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα για απόπειρα ληστείας, καθώς η έφεση του απορρίφθηκε, διατηρεί 47χρονος Ροδίτης που είχε μπει σε κατάστημα στην Παλιά Πόλη της Ρόδου και με την απειλή μίας σύριγγας επιχείρησε να πάρει χρήματα από την ιδιοκτήτρια!

Το περιστατικό είχε σημειωθεί το καλοκαίρι του 2017 και ο 47χρονος παραπέμφθηκε σε δίκη στο Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, το οποίο και στις 7 Φεβρουαρίου 2018 τον καταδίκασε σε κάθειρξη 5 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Κατά της απόφασης αυτής, ο 47χρονος άσκησε έφεση, την οποία και χθες το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου (δευτεροβάθμιο δικαστήριο) απέρριψε ως ανυποστήρικτη.

Πιο αναλυτικά όλα εκτυλίχθηκαν στις 28 Ιουνίου 2017 περίπου στις 7.30 το απόγευμα και σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 47χρονος μπήκε στο κατάστημα κι έχοντας στα χέρια του μία σύριγγα ζήτησε από την κοπέλα που ήταν εκεί να του δώσει χρήματα!

Η όλη ενέργεια – σύμφωνα και με αυτόπτες μάρτυρες- του 47χρονου δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί καθώς η κοπέλα βγήκε από το κατάστημά της, μπήκε σε διπλανό και ζήτησε βοήθεια από την εκεί υπάλληλο η οποία και κάλεσε την Αστυνομία και άμεσα άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν εκεί και συνέλαβαν τον δράστη.

Σε βάρος του συλληφθέντα, ο οποίος είναι εξαρτημένος χρήστης και γνωστός στις Διωκτικές Αρχές της περιοχής μας, σχηματίστηκε δικογραφία και μ’ αυτήν παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της απόπειρας ληστείας.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών