To Make-a-Wish Ελλάδος πραγματοποίησε το όνειρο μιας 12χρονης να ταξιδέψει στη Ρόδο

To Make-a-Wish Ελλάδος πραγματοποίησε το όνειρο μιας 12χρονης να ταξιδέψει στη Ρόδο

To Make-a-Wish Ελλάδος πραγματοποίησε το όνειρο μιας 12χρονης να ταξιδέψει στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2248 ΦΟΡΕΣ

Πολλοί οι λόγοι που η 12χρονη Μ. ευχήθηκε, μέσω του Make-a-Wish να ταξιδέψει στη Ρόδο. Ο σημαντικότερος από αυτούς; Ο μεγάλος αδερφός της, που σπουδάζει στο νησί και που η Μ. λαχταρούσε να δει!

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος, η μικρή δεν είχε ξανά ταξιδέψει ποτέ, θα έμπαινε για πρώτη φορά μέσα σε αεροπλάνο και ο ενθουσιασμός της ήταν τεράστιος. Παρέα με τη «νεράιδά» της, (όπως αποκαλούνται οι εργαζόμενες της ΜΚΟ), οργάνωσαν όλες τις δραστηριότητες και τα μέρη που θα επισκεπτόταν κι έτσι σιγά-σιγά προετοιμαζόταν για το ταξίδι της. Όταν ο καιρός πλησίαζε και η ανυπομονησία της κορυφωνόταν, η «νεράιδά» της τής έστειλε όλα τα απαραίτητα για το ταξίδι όπως παιχνίδια για την παραλία, τσάντα θαλάσσης και ό,τι άλλο χρειαζόταν για να ζήσει τις καλύτερες διακοπές.

Στη Ρόδο, η Μ. και η οικογένειά της, είδαν πολλά μέρη, κολύμπησαν στις όμορφες παραλίες, αλλά αυτά που την εντυπωσίασαν περισσότερο ήταν το Καστέλο και το Ενυδρείο. Στο ενυδρείο, μάλιστα, ενθουσιάστηκε με το πόσο συνδεδεμένα ήταν τα θαλάσσια είδη με τους ανθρώπους του ενυδρείου και της έκανε εντύπωση ένα χταπόδι που έκανε «κόλπα» και τον ξεναγό τους. Στο τέλος της ξενάγησης, της έκαναν δώρο και μια μπλούζα την οποία έχει μαζί της και θυμάται τις όμορφες στιγμές. Αλλά και η επίσκεψη στη Λίνδο την ενθουσίασε ιδιαίτερα. Περπάτησαν στο γραφικό χωριό, έκαναν μπάνιο στα γαλαζοπράσινα νερά και γευμάτισαν σε ένα φανταστικό εστιατόριο με θέα όλη τη θάλασσα, που τους είχε κανονίσει η «νεράιδα».

Όταν επέστρεψε η Μ., διηγήθηκε στο Κάνε-μια-Ευχή με ενθουσιασμό όλες τις εμπειρίες που έζησε, χαρακτήρισε το ταξίδι της «μαγευτικό» και είπε ότι θα το θυμάται για πάντα! Και το πιο σημαντικό για εκείνη, ήταν ότι είδε ξανά τον αδερφό της μετά από πολύ καιρό!

 

 

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο