Επισκευές και συντήρηση στα γήπεδα Αρχαγγέλου και Κρεμαστής από τον δήμο Ρόδου

Επισκευές και συντήρηση  στα γήπεδα Αρχαγγέλου  και Κρεμαστής από τον δήμο Ρόδου

Επισκευές και συντήρηση στα γήπεδα Αρχαγγέλου και Κρεμαστής από τον δήμο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 901 ΦΟΡΕΣ

Όπως έγινε γνωστό χθες κι αναρτήθηκε στο «Διαύγεια», ο δήμος Ρόδου θα διαθέσει ένα ποσό συνολικά της τάξεως των 120.000 ευρώ για επισκευές και συντήρηση των γηπέδων Αρχαγγέλου και Κρεμαστής, με την προθεσμία για την κατάθεση προσφορών από τους ενδιαφερόμενους να λήγει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου.


Οι αποφάσεις:
Αρχάγγελος
«Α. Εγκρίνουμε τη μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων & Υποδομών για την εκτέλεση του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ», προϋπολογισμού 60.000,00 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α. 24%.


Β. Εγκρίνουμε τη διενέργεια της απευθείας ανάθεσης της εκτέλεσης του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ», προϋπολογιζόμενης δαπάνης 60.000,00 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α. 24%, με τη διαδικασία άρθρου 118 του Ν.4412/2016, κατόπιν πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάση τιμής, τηρούμενων των προδιαγραφών της μελέτης του έργου.


Γ. Ανακοινώνουμε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μέσω Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάση τιμής (χαμηλότερη τιμή), για την απευθείας ανάθεση του παραπάνω έργου».

Κρεμαστή
«Α. Εγκρίνουμε τη μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων & Υποδομών για την εκτέλεση του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ», προϋπολογισμού 60.000,00 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α. 24%.


Β. Εγκρίνουμε τη διενέργεια της απευθείας ανάθεσης της εκτέλεσης του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ», προϋπολογιζόμενης δαπάνης 60.000,00 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α. 24%, με τη διαδικασία άρθρου 118 του Ν.4412/2016, κατόπιν πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάση τιμής, τηρούμενων των προδιαγραφών της μελέτης του έργου.


Γ. Ανακοινώνουμε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μέσω Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάση τιμής (χαμηλότερη τιμή), για την απευθείας ανάθεση του παραπάνω έργου, που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4412/2016».

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν