Α' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Μεγάλος κερδισμένος ο Ηρακλής Μαριτσών

Α' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Μεγάλος κερδισμένος ο Ηρακλής Μαριτσών

Α' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Μεγάλος κερδισμένος ο Ηρακλής Μαριτσών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1353 ΦΟΡΕΣ

Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας μιας και οι δύο πρωτοπόροι (Φοίβος Κρεμαστής και Απόλλων Καλυθιών) δεν μπόρεσαν να κερδίσουν και αναδείχθηκαν ισόπαλοι στα παιχνίδια που έδωσαν στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Ουσιαστικά ο μόνος κερδισμένος ήταν ο Ηρακλής Μαριτσών ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας και μείωσε την απόσταση από την κορυφή.

Όλη η εικόνα στα χθεσινά παιχνίδια είναι οι ακόλουθη:
ΠΑΟΚ ΚΩ – Απόλλων Καλυθιών: Αν και προηγήθηκε στο 14’ με τον Σπαχίου ( 0 – 1), αυτή τη φορά ο Απόλλων Καλυθιών δεν μπόρεσε να γευτεί τη χαρά της νίκης. Οι Κώοι αν και έπαιζαν από το 40’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βογιατζή, έφθασαν στην ισοφάριση στο 48’ με πέναλτι τον Φονσέκα (1 – 1). Στο 60’ ο Σπαχιού έκανε το 1 – 2 όμως στο 67’ ο Γιώργος Κεφαλιανός διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.

Διαγόρας Βατίου – Φοίβος Κρεμαστής: Ισόπαλο με το ίδιο σκορ τελείωσε και το παιχνίδι στο Βάτι με τους γηπεδούχους ν’ ανοίγουν το σκορ στο 6’ με πέναλτι (1 – 0) αλλά τους φιλοξενούμενος να «απαντούν» στο 30’ με τον Μόσχο (1 – 1). Στο 62’ μάλιστα ο ίδιος παίκτης έκανε το 1 – 2 αλλά τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε, ο Κασιμάτης διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.

Α.Ε. Κατταβιάς – Ηρακλής Λάρδου: Βαθιά ανάσα πήραν οι Λαρδιακοί οι οποίοι επικράτησαν με 3 – 1 εκτός έδρας της Α.Ε. Κατταβιάς και πρόσθεσαν ένα πολύτιμο «τρίποντο» στο ενεργητικό τους. Μόλις στο 7’ ο Φυλακούρης έκανε το 0 – 1 αλλά στο 10’ ο Πάπα με πένατι έκανε το 1 – 1. Στο 55’ ο Λέσι πέτυχε το 1 – 2 και στο 67’ ο Κοντός έκανε το 1 – 3 ενώ στο 82’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσούλλου.

Κλεάνθης – Άρης Αρχαγγέλου: Μεγάλη νίκη πέτυχε και ο Άρης και μάλιστα μέσα στον Αρχάγγελο με τέρμα του Γιακουμάκη στο 95’. Η ομάδα του Αρχαγγέλου είχε ανοίξει το σκορ στο 17’ με τον Νικολού, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Βερβεσό στο 93’ (1 – 1). Στο 97’ αποβλήθηκε ο Σακελλάρης του Άρη

• Κλεόβουλος – Ηρακλής Μαριτσών: Άνετο απόγευμα πέρασε ο Ηρακλής Μαριτσών στη Λίνδο που επιβλήθηκε με 5 – 1 του τοπικού Κλεόβουλου. Σκόραραν οι Ευγενικός (11’), Γεωργαλλής (64’), Κοντογιώργος (79’, 87’), και Ποζατζίδης (92’). Το γκολ του Κλεόβουλου πέτυχε ο Τζελάι (45’).

Διαμαρτύρεται ο Κλεόβουλος
Ανακοίνωση εξέδωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή ο Κλεόβουλος. Η ομάδα της Λίνδου αναφέρει τα ακόλουθα:

«To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου θέλει να ανακοινώσει ότι κανένας ποδοσφαιριστής της ομάδας του Κλεόβουλου Λίνδου δεν πρόκειται ν’ αποχωρήσει από την ομάδα μας κατά τη μεταγραφική περίοδο εκτός από έναν η συμφωνία του οποίου ήταν έως 31/12/2023.

Παρακαλούνται οι ομάδες να μην ενοχλούν τους ποδοσφαιριστές μας και να τους αφήσουν στην προσήλωση τους στον Κλεόβουλο. Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευλογία.

Υ.Γ. Όσον αφορά το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι ασχέτως του αποτελέσματος στους τρεις διαιτητές αξίζουν συγχαρητήρια γιατί αυτό που ήθελαν όλοι, το κατάφεραν. Εγώ έχω μόνο μία απορία. Ποτέ οι διαιτητές δεν έχουν κάνει λάθος διότι είναι οι καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και πάντα έχουν δίκαιο;».

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε και ο Απόλλων Καλυθιών για τη διαιτησία στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ Κω και είναι η ακόλουθη:

"Είμαστε υποχρεωμένοι να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας για τις αποφάσεις του διαιτητή Δημαράκη και των συνεργατών του που αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης μας με τον ΠΑΟΚ Κω.Ο κ. Δημαράκης έκλεισε τα μάτια σε περίπτωση πέναλτι υπέρ μας και καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος μας.Σήμερα είδαμε περίεργα και ανεξήγητα σφυρίγματα με αποκορύφωση το σταμάτημα υποσχόμενης επίθεσης του Απόλλωνα επειδή από τον πάγκο του ΠΑΟΚ φώναζαν στους παίκτες τους!Απαιτούμε δικαιοσύνη και σεβασμό, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο."

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”