Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Bazaar Αγάπης της «Ανάδοχης Αγκαλιάς»

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Bazaar Αγάπης της «Ανάδοχης Αγκαλιάς»

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Bazaar Αγάπης της «Ανάδοχης Αγκαλιάς»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1424 ΦΟΡΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, το Χριστουγεννιάτικο bazaar αγάπης, της «Ανάδοχης Αγκαλιάς».

Πρόκειται για το ετήσιο και καθιερωμένο πλέον ραντεβού «Αγάπης» δεκάδων συμπολιτών μας, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου.

Έτσι λοιπόν και φέτος από νωρίς το πρωί της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου, στον αύλειο χώρο του ρακάδικου «ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ» στήθηκαν οι πάγκοι με όλα αυτά τα είδη που προσφέρθηκαν προς πώληση και με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την υποστήριξη των παιδιών που οι οικογένειές τους είναι σε κρίση, αλλά και στα παιδιά με αναπηρία που ζουν στους ιδρυματικούς χώρους.

Χειροποίητες δημιουργίες, σπιτικά και τοπικά προϊόντα οργανωμένα με αγάπη, μεράκι και διάθεση προσφοράς αλλά και υπηρεσίες ομορφιάς από διακεκριμένους και αγαπημένους επαγγελματίες.

Το αποτέλεσμα και του φετινού Bazaar Αγάπης απέδειξε για άλλη μία φορά την εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος στις δράσεις της «Ανάδοχης Αγκαλιάς», η οποία με τη στήριξή του θα συνεχίσει το έργο της.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας