Μετάλλια του ΝΟΡ στον Open διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας «Καλλίστη 2023»

Μετάλλια του ΝΟΡ στον Open διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας «Καλλίστη 2023»

Μετάλλια του ΝΟΡ στον Open διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας «Καλλίστη 2023»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5837 ΦΟΡΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος Open διασυλλογικός αγώνας ιστιοπλοΐας «Καλλίστη 2023» που συνδιοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στον αγώνα συμμετείχαν 80 ιστιοπλόοι από Ναυτικό Όμιλο Σαντορίνης, Ναυτικό Όμιλο Σύρου, Ναυτικό Όμιλο Φολέγανδρου, Ναυτικό Όμιλο Αμφιθέας, Ναυτικό Όμιλο Κω, Ναυτικό Όμιλο Αλεποχωρίου, Ναυτικό όμιλο Νάουσας Πάρου και Ναυτικό Όμιλο Ρόδου.

 


Σε ό,τι αφορά τον ΝΟΡ, εκπροσωπήθηκε από τέσσερις ιστιοπλόους στην κατηγορία Optimist, δύο ιστιοπλόους στην κατηγορία ILCA 4 κι έναν στην κατηγορία ILCA6. Στην κατηγορία Optimist, ο Άγγελος Παπαμιχαήλ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα U13 και την 8η θέση στη γενική κατάταξη, κερδίζοντας μάλιστα και μια ιστιοδρομία.
Στην πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνες οι Σταύρος Τούτσης, Λευτέρης Βενετσιάνος και Φιλήμονας Μάγος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατέκτησαν την 36η, την 51η και 52η θέση αντιστοίχως.


Στην κατηγορία ILCA 4, ο Ιωάννης Γρίβας, κερδίζοντας τις δύο από τις τέσσερις ιστιοδρομίες, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Εφήβων και το ασημένιο στη γενική κατάταξη, ενώ ο πρωτάρης στην κατηγορία, Στέφανος Μιχαηλίδης κατέλαβε την 13η θέση.

 


Στην κατηγορία ILCA 6, ο Αναστάσιος Μαγκανιώτης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο κερδίζοντας και τις τέσσερις ιστιοδρομίες. Ο ΝΟΡ συγχαίρει όλα τα παιδιά για το πάθος τους, την επιμονή τους και την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις κι ευχαριστεί τον διοργανωτή όμιλο της Σαντορίνης για τη φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση.

Επίσης ευχαριστεί την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για την στήριξη στους ομίλους της περιφέρειας και την Blue Star Ferries για τη χορηγία στις μετακινήσεις των αθλητών και του εξοπλισμού.

 

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”