Σημαντικό «διπλό» της Δόξας Καρδάμαινας, στο χαλαρό ο Ηρακλής Μαριτσών…

Σημαντικό «διπλό» της Δόξας Καρδάμαινας,  στο χαλαρό ο Ηρακλής Μαριτσών…

Σημαντικό «διπλό» της Δόξας Καρδάμαινας, στο χαλαρό ο Ηρακλής Μαριτσών…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 779 ΦΟΡΕΣ

Βαριά ήττα με 6-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ Κω χθες στο Καρακόνερο από τον τυπικά γηπεδούχο Ηρακλή Μαριτσών, στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Τα γκολ των Μαριτσενών πέτυχαν οι Γεωργαλής (7’, 10’, 18’, 28’) και Μπαϊρακτάρης (29’,80’).

Διαιτητής ήταν ο Αλέξανδρος Αυγενικού με βοηθούς τους Καραγιάννη και Μοσχή.

Οι συνθέσεις:
Ηρακλής Μαριτσών (Αγαπητός Αμπελάς): Φραγκούλης, Παπακωνσταντής Μ, Παπαδημήτρης Μ. (46’ Παπαδημήτρης Γ.), Κοντογιώργος, Σάββας, Ποζατζίδης (46’ Σαββάκης), Παπουτσογιαννόπουλος, Γεωργίου, Μπαϊρακτάρης, Ευγενικός (46’ Ανθής), Γεωργαλλής (46’ Μάργαρης).

ΠΑΟΚ Κω (Σπύρος Οχτάρας): Υφαντής (46’ Κονταντώνης), Ραμόλλι, Αππάς, Καλιάμπος, Χιούσι (77’ Διαμαντής), Μπακλαβάς, Σώνο, Σαμαράς, Ντύρμα, Φονσέκα, Κεφαλιανός Γ.

Από την άλλη, η Δόξα Καρδάμαινας πέτυχε σημαντικό «διπλό» στη Λίνδο και τον αγώνα για την παραμονή της με αντίπαλο τον Κλεόβουλο. Η ομάδα της Κω προηγήθηκε στο 27’ με σουτ του Πη και διπλασίασε τα τέρματά της στο 34’ χάρη σε πλασέ του Συνεσίου, ύστερα από μπαλιά του Σπύρου.

Μετά το δοκάρι που είχε ο Μερσιώτης στο 46’, ο Κλεόβουλος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, αφού πέρασαν δύο λεπτά με τον Αρφαρά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε κεφαλιά-πάσα του Διακογεωργίου κι ευστόχησε κι αυτός με το κεφάλι.

Η Δόξα Καρδάμαινας σκόραρε και πάλι στο 74’, όταν ο Ζερβός βρήκε χώρο από ασυνεννοησία στην άμυνα και πλάσαρε εύστοχα, για το τελικό 1-3.

Διαιτητής ήταν ο Θωμάς Πατσιόπουλος με βοηθούς τους Παρθενίδη και Γιαννούλη.

Οι συνθέσεις:
Κλεόβουλος (Παναγιώτης Ζούνης): Διακογεωργίου, Μυριαλλής Γ., Δουκίσσης, Κορνάρος, Τζελάι, Ουγιανίκ (46’ Μυριαλλής Μ.), Αρφαράς, Διακοηλίας, Μερσιώτης, Διακογεωργίου, Μουδάτσος

Δόξα Καρδάμαινας (Μανώλης Οικονόμου-Γιώργος Σταμάτης): Δημητρίεβιτς, Χατζηπαναγιώτης, Χατζηφούντας Χ., Τάλλαρος, Κορκής, Σπύρου (44’ λ.τ Παπαβασιλείου), Κουρζής (46’λ.τ Χατζηφούντας Μ.), Ατσαλάκης (88’ Ελευθερίου), Συνεσίου (88’ Κάτση), Μποϊλής (6’ λ.τ. Β. Πης), Ζερβός.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη