Παιδιά και εκπαιδευτικοί στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου

Παιδιά και εκπαιδευτικοί στόλισαν  το χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου

Παιδιά και εκπαιδευτικοί στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1388 ΦΟΡΕΣ

Παιδιά και εκπαιδευτικοί από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής του δήμου Ρόδου βρέθηκαν χτες στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχείου και στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ανταλλάσσοντας ευχές και δώρα.

Τους υποδέχτηκαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Στράτος Καρίκης, Κώστας Ταρασλιάς και Τάσος Σπανός καθώς και η Πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κα Μάνθα Ζιώγου που υπογράμμισαν στις δηλώσεις τους το έργο που γίνεται στις δομές αυτές και τη σημασία που έχει για τις μικρές ηλικίες.

Ειδικότερα, ο αντιδήμαρχος Κ. Στράτος Καρίκης δήλωσε ότι κάθε χρόνο είναι η πιο σημαντική και χαρούμενη στιγμή της υποδοχής των παιδιών και των εργαζομένων στο δημαρχείο για να στολίσουν όλοι μαζί το δέντρο καθώς ξεκινά έτσι η εορταστική περίοδος και κάθε χρόνο δημιουργείται μία εορταστική ατμόσφαιρα στο δημαρχείο. Είπε συγκεκριμένα τα εξής: «Το δημαρχείο είναι το σπίτι μας και από σήμερα ο χώρος αυτός θα δεχτεί όλους τους συμπολίτες μας μέχρι και τη λήξη της εορταστικής περιόδου.

Εύχομαι, οι γιορτές να είναι χαρούμενες για όλους μικρούς και μεγάλους Ροδίτες και Ροδίτισσες μέσα ή έξω από το νησί μας και η νέα χρονιά που έρχεται να είναι μία χρονιά γεμάτη υγεία και να είναι και παραγωγική.

Φέτος έχω ιδιαίτερη χαρά, γιατί ολοκληρώνω μία τετραετή παρουσία στους παιδικούς σταθμούς και νοιώθω ικανοποίηση ότι συνεργάστηκα με όλους αυτό το διάστημα. Ήταν πολύ παραγωγική θητεία και αποδείξαμε ότι οι δημοτικοί σταθμοί του δήμου ξεχωρίζουν και σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς δίνουμε τα καλύτερα στα παιδιά μας.

Ήταν μία μεγάλη προσπάθεια, δουλέψαμε, έγιναν έργα σε 8 παιδικούς σταθμούς και υπάρχει μεγάλη παραγωγή έργου. Νιώθω γεμάτος που ολοκληρώνεται αυτή η θητεία με την παρουσία σας εδώ. Πιστεύω ότι έκανα πράξη τα όσα υποσχέθηκα και ήμουν κοντά σας. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα».

Από την πλευρά της, η διευθύντρια Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης δήμου Ρόδου Τσαμπίκα Διάκου εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον αντιδήμαρχο κ. Ταρασλιά ως αρμόδιο για θέματα Παιδείας γιατί πάντα ήταν παρών σε ό,τι χρειάστηκαν καθώς και στο προσωπικό των σταθμών.

Ακολούθως, ο αντιδήμαρχος Κ. Τάσος Σπανός δήλωσε τα εξής: «Σας ευχαριστούμε γιατί μας δίνετε αυτή την εξαιρετική δυνατότητα να είστε ανάμεσά μας με τα παιδιά που είναι οι κύριοι πρωταγωνιστές τις μέρες των Χριστουγέννων.

Σας ευχαριστούμε που μας χαρίζετε μέσα από τα χαμόγελα των παιδιών αυτή την εξαιρετική στιγμή. Αυτή η δημοτική αρχή στάθηκε δίπλα στα προσχολικά κέντρα και δίπλα στα παιδιά και την εκπαίδευση γιατί εκεί βρίσκεται και το μέλλον αυτού του τόπου. τα παιδιά θα είναι οι πολίτες οι οποίοι θα αναλάβουν τις ευθύνες του τόπου μας.

Η παιδεία είναι το βασικό όπλο που πρέπει να τους παρέχουμε κι εμείς ανταποκριθήκαμε στο χρέος αυτό, στηρίξαμε ό,τι χρειάστηκαν στο μεγάλο και σπουδαίο έργο τους». Η κα Μάνθα Ζιώγου είπε χαρακτηριστικά ότι τα μόνα στολίδια που μπορούν να ανταγωνιστούν τα γιορτινά είναι τα παιδιά και το πολύτιμο χαμόγελό τους και κάλεσε τους ενήλικες να δώσουν αγάπη, απλόχερα. Ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο για το έργο του σε όλες τις μονάδες, καθώς και όλους τους εκπαιδευτικούς.

Τέλος, ο κ. Κώστας Ταρασλιάς υπογράμμισε ότι η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής αποτελεί μία υποδειγματική Υπηρεσία στον δήμο Ρόδου προσφέρει υψηλές υπηρεσίες εκεί όπου οι γονείς έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη σε χέρια εμπιστοσύνης να αφήσουν τα παιδιά τους για να μπορέσουν να εργαστούν. «Οι ευχαριστίες μας είναι μεγάλες τόσο στα στελέχη όσο και στους εργαζόμενους με τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουν» δήλωσε.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας