Αποποιήθηκε της εκλογής του ο Γιώργος Κυρίτσης

Αποποιήθηκε της εκλογής του ο Γιώργος Κυρίτσης

Αποποιήθηκε της εκλογής του ο Γιώργος Κυρίτσης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1655 ΦΟΡΕΣ

Αποποιήθηκε της εκλογής του ο Γιώργος Κυρίτσης, επικεφαλής της Παράταξης «Δύναμη Αλλαγής» και της μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο της Κω.

Ο επί 9 χρόνια δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης, μετά την ήττα του στις πρόσφατες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με γραπτή του δήλωση προς τον γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης αποποιήθηκε της εκλογής του.

Το ίδιο έπραξε και ο στενός συνεργάτης και πρώην αντιδήμαρχος κ. Δαυίδ Γερασκλής. Επίσης δεν πρόκειται να ορκιστεί και ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της Μαρίνας Κω κ. Σεβαστιανός Μαραγκός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από την παράταξη, επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας, αναλαμβάνει μετά από ομόφωνη απόφαση ο κ. Ηλίας Σιφάκης, ο οποίος και θα είναι ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στον δήμο Κω.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της Παράταξης «Δύναμη Αλλαγής»:
«Παρουσία του επικεφαλής της παράταξης Γιώργου Κυρίτση, συνεδρίασαν χθες (15.12.23) οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της περιόδου 2024-2028 της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Με κυρίαρχα, στις τοποθετήσεις όλων των εκλεγμένων, την ενότητα, τη συνέχεια και την δημιουργική παρουσία της παράταξης, μέσα και έξω από το δημοτικό και τα κοινοτικά συμβούλια, εκλέχτηκε ΟΜΟΦΩΝΑ ο κ. Ηλίας Σιφάκης ως επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας».

Διαβάστε ακόμη

Παγκόσμια προβολή της Ελλάδας μέσω του έργου του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος της Κω

Σε Κω και Κάλυμνο ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης

Προσλήψεις στον δήμο Κω

Η καθαριότητα των αρχαιολογικών χώρων

Έκλεψε τον εργοδότη του

Αεροδιακομιδή για 30χρονο πολυτραυματία από την Κω στο Ηράκλειο

Επιτυχημένη η εκδήλωση της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) στην Κω για τον Θαλάσσιο Τουρισμό

Κως: Αλλοδαπός παρενόχλησε 15χρονη σε Ίντερνετ καφέ