Απόρθητο "κάστρο" το δημοτικό στάδιο, με τον Διαγόρα να κερδίζει και τον Γιούχτα!

Απόρθητο "κάστρο" το δημοτικό στάδιο, με τον Διαγόρα να κερδίζει και τον  Γιούχτα!

Απόρθητο "κάστρο" το δημοτικό στάδιο, με τον Διαγόρα να κερδίζει και τον Γιούχτα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1851 ΦΟΡΕΣ

Ασταμάτητος ο Διαγόρας στο δημοτικό στάδιο, κέρδισε σήμερα και τον Γιούχτα με 2-0 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής κι έφτασε τους 22 βαθμούς στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου στη Super League 2. Αν και οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, δεν μπόρεσαν να προηγηθούν, δίνοντας την ευκαιρία στους «κυανέρυθρους» ν’ ανασυνταχθούν και να πρεσάρουν στην επανάληψη για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Ουσιαστικά στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα οι παίκτες του Θωμά Γράφα επέβαλαν ρυθμό και προηγήθηκαν στο 75’ με κερδισμένο πέναλτι του Λούκιτς σε ανατροπή από τον Μπρους που μετέτρεψε σε γκολ ο Μανιάς, ενώ πέντε λεπτά αργότερα από το ύψος της περιοχής ο Λούκιτς σούταρε κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

 

Διαιτητής ήταν ο Ηλίας Κόκκορης από τον Σύνδεσμο Αρκαδίας, με βοηθούς τους Δαυίδ Πριόνα και Αντώνη Ιωάννου από την Εύβοια.

 

Διαγόρας (Θωμάς Γράφας): Αυγερινός, Τσάβος, Δημητρίου, Ιγκνάτοβιτς, Μανωλάκης, Μασούρας (40’ Λούκιτς), Μουντές, Τσιαντούλας, Αντεσίνα (56’ Αρίας), Πάρντο, Μανιάς.

 

Γιούχτας Αρχανών (Νίκος Σουργιάς): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Φαζός, Κόλα, Λιποράσε (37’ Μάρτσι), Πολυχρόνης, Μπρους (78’ Βρετός), Κωστανάσιος (83’ Κίσσας), Νοικοκυράκης (83’ Δασκαλάκης), Ροβίθης, Αλεξόπουλος.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”