Με νέο e-shop και υπέροχο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό καλωσορίζει το νέο έτος η βιοτεχνία ξηρών καρπών «Τζωρτζής» στην οδό Καναδά 59

Με νέο e-shop και υπέροχο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό καλωσορίζει το νέο έτος η βιοτεχνία ξηρών καρπών «Τζωρτζής» στην οδό Καναδά 59

Με νέο e-shop και υπέροχο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό καλωσορίζει το νέο έτος η βιοτεχνία ξηρών καρπών «Τζωρτζής» στην οδό Καναδά 59

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4551 ΦΟΡΕΣ

Όταν το 1957 ο Δημήτρης Τζωρτζής άνοιξε την πλέον γνωστή βιοτεχνία ξηρών καρπών στο νησί της Ρόδου, ίσως να μην περίμενε πως το όνομά του θα γινόταν συνώνυμο παράδοσης και ποιότητας σε ολόκληρα τα Δωδεκάνησα. Και σίγουρα δεν θα περίμενε πως οι άνθρωποι που προτιμούν ξανά και ξανά εδώ και δεκαετίες τα προϊόντα του, θα μπορούσαν να κάνουν τις αγορές τους άμεσα και από την άνεση του σπιτιού τους με λίγα μόνο κλικ.

Κι όμως…! Στα 66 χρόνια λειτουργίας της, η βιοτεχνία ξηρών καρπών «Τζωρτζής», φάρος παράδοσης και ποιότητας πλέον στη Ρόδο, δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να εξελίσσεται, γι' αυτό και φέτος, το κατάστημά τους στην Καναδά 59 απέκτησε το δικό του e-shop στο www.tzortzisnuts.gr.

Μια γεύση από σπίτι, κατευθείαν στην πόρτα σας

Φρεσκοκαβουρδισμένοι ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα υψηλής ποιότητας με ή χωρίς ζάχαρη, καραμέλες που μας ταξιδεύουν σε… άλλες εποχές, αλλείμματα ξηρών καρπών,μελεκούνια και σοκολατένια κεράσματα από αυτά που «εξαφανίζονται» σε κλάσματα του δευτερολέπτου όταν μπαίνουν στο γραφείο ή το σπίτι, superfoods, granola και quinoa για υγιεινές επιλογές και μια ποικιλία από προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα για να γεμίσεις τα ντουλάπια σου μόνο με τα καλύτερα της αγοράς.

Η εμπειρία του να ψωνίζεις στο αγαπημένο σου συνοικιακό κατάστημα, αναβιώνει στην οθόνη σου από τη δουλειά, το σπίτι ή το γυμναστήριο, είτε αν βρίσκεσαι στη Ρόδο και δεν βρήκες τον χρόνο να κάνεις τις αγορές σου στο φυσικό κατάστημα, είτε αν είσαι οπουδήποτε αλλού μέσα στην Ελλάδα κι απλώς παραμένεις πιστός στην αυθεντική γεύση που γνωρίζεις κι αγαπάς. Η δέσμευση προς τους πελάτες, εξάλλου, παραμένει η ίδια στη βιοτεχνία ξηρών καρπών «Τζωρτζής» όλα αυτά τα χρόνια. Θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να το κάνουν σωστά, κι αυτό είναι οικογενειακή παράδοση! 

Χριστουγεννιάτικα δώρα που ξεχωρίζουν

Αν δυσκολεύεσαι να επιλέξεις τα δώρα που θα προσφέρεις φέτος τις γιορτές σε αγαπημένους, φίλους και συνεργάτες, οι Ξηροί Καρποί «Τζωρτζής» σου προσφέρουν τη λύση! Επίλεξε τα αγαπημένα σου τοπικά προϊόντα και συνδύασέ τα με όποιο τρόπο επιθυμείς για να δημιουργήσεις τα πιο πρωτότυπα καλάθια δώρων για όλους αυτούς που αγαπάς.

Καλωσόρισμα στο νέο έτος με σούπερ διαγωνισμό

Με αφορμή το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα η βιοτεχνία ξηρών καρπών «Τζωρτζής» καλωσορίζει τη νέα χρονιά με έναν υπέροχο διαγωνισμό. Με κάθε παραγγελία σας αξίας άνω των 30 ευρώ, που πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.tzortzisnuts.gr είτε στο κατάστημα επί της Καναδά 59, λαμβάνετε έναν λαχνό και συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση για 3 φανταστικά δώρα.

Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν τα ακόλουθα δώρα:

1. iphone 15 pro 128gb

2. Δωροεπιταγή 300€ για αγορές στο κατάστημα «Τζωρτζής»

3. Δωροεπιταγή 150€ για αγορές στο κατάστημα «Τζωρτζής»

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16/01/2024 στις 14:30 στα κοινωνικά δίκτυα της βιοτεχνίας «Τζωρτζής» σε Facebook & Instagram.

INFO:

Διεύθυνση: Καναδά 59, Ρόδος

Ιστοσελίδα: www.tzortzisnuts.gr

Τηλέφωνο: 22410-77791

E-mail: info@tzortzisnuts.gr

 

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus