Φάρμα Ρόδου: Γιορτινή ατμόσφαιρα συντροφιά με τα ζώα και τον Άγιο Βασίλη!

Φάρμα Ρόδου: Γιορτινή ατμόσφαιρα συντροφιά με τα ζώα και τον Άγιο Βασίλη!

Φάρμα Ρόδου: Γιορτινή ατμόσφαιρα συντροφιά με τα ζώα και τον Άγιο Βασίλη!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1820 ΦΟΡΕΣ

Για μία ακόμη χρονιά, η Φάρμα της Ρόδου και τα ζωάκια της υποδέχονται τα Χριστούγεννα σε ένα μαγευτικό γιορτινό περιβάλλον. Από τις 17 Δεκεμβρίου μία αξέχαστη εμπειρία περιμένει μικρούς και μεγάλους, με συντροφιά τα αγαπημένα μας ζώα αλλά και τον Άγιο Βασίλη που θα μοιράσει δώρα και χαμόγελα σε όλα τα παιδιά!

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα αγαπημένα τους ζώα, να παίξουν, να βγάλουν φωτογραφίες και να απολαύσουν ατελείωτες βόλτες! Οι μεγαλύτεροι φίλοι μας θα μπορέσουν να απολαύσουν το ζεστό τσάι που προσφέρεται σε όλους τους επισκέπτες, φτιαγμένο από εκλεκτά βότανα της περιοχής και να χαλαρώσουν στην αγκαλιά της φύσης.

Μετά το τέλος της βόλτας, ο Άγιος Βασίλης θα ακούσει τις ευχές των παιδιών, θα τους μοιράσει δώρα και θα βγάλει μαζί τους μοναδικές φωτογραφίες!

Περίοδος και Ωράριο Λειτουργίας:

Από 17 Δεκεμβρίου 2023 έως 7 Ιανουαρίου 2024

Ώρες Λειτουργίας: 09:00 - 17:30

Τιμές Εισιτηρίου: 5,5 ευρώ για ενήλικες, 3 ευρώ για παιδιά (3-12 ετών), δωρεάν για παιδιά κάτω των 3 ετών. Η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο από την είσοδο της Φάρμας (όχι ηλεκτρονικά).

Ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται στη Φάρμα για να μοιράζει δώρα στα παιδιά τις εξής ημερομηνίες: 23-26 Δεκεμβρίου, 30-2 Δεκεμβρίου καθώς και 6-7 Ιανουαρίου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους μικρούς μας φίλους μπορείτε να επιστεφτείτε την ιστοσελίδα της Φάρμας Ρόδου:

https://farma-rhodes.com/

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus