Μία μεγάλη γιορτή ανάπτυξης από τους «Πιγκουίνους»

Μία μεγάλη γιορτή ανάπτυξης από τους «Πιγκουίνους»

Μία μεγάλη γιορτή ανάπτυξης από τους «Πιγκουίνους»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1374 ΦΟΡΕΣ

Δεκάδες παιδιά από κάθε αναπτυξιακό τμήμα των «Πιγκουίνων» συμμετείχαν το περασμένο Σάββατο στο “Christmas Festival” στο κολυμβητήριο του Κολλεγίου Ρόδου.

Κάθε αθλητής κι αθλήτρια, ανεξαρτήτως ηλικίας, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις δυνατότητές του και να διασκεδάσει πάνω απ’ όλα, λίγο πριν τις γιορτές. Για πολλούς ήταν και μία ευκαιρία για χαλάρωση μετά τις διακρίσεις στο κολυμβητικό «Κύπελλο Χριστουγέννων» της Πάτρας.

Η ανακοίνωση των «Πιγκουίνων»:
«Η ομάδα του Κολλεγίου Ρόδου παρουσίασε μία πολύ όμορφη γιορτή γεμάτη επιδείξεις αθλητικής δεξιότητας και ταλέντου. Στην πρωινή μας προσφώνηση, είχαμε τη χαρά να καλωσορίσουμε γονείς και παιδιά σε αυτό το εκπληκτικό γεγονός, γιορτάζοντας τις επιτυχίες των νεαρών αθλητών μας.

Φέτος, οι επιδόσεις στην κολύμβηση, την υδατοσφαίριση και την καλλιτεχνική κολύμβηση ήταν απλά εκπληκτικές, με τους αθλητές μας να κερδίζουν 19 μετάλλια στους πρόσφατους αγώνες στην Πάτρα!

Ένα ιδιαίτερο συγχαρητήριο στους αθλητές μας Σταυριανάκη Αθανάσιο, Μπιλιά Θαρρενό και Πισσαδάκη Δέσποινα, που πέτυχαν τα όρια για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η προσπάθεια και η αφοσίωσή τους είναι πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Η γιορτή μας ήταν ένα αληθινό πανηγύρι του αθλητισμού και της κοινότητας.

Ευχαριστούμε κάθε γονιό και κάθε παιδί που συμμετείχε και στήριξε αυτή την εκδήλωση. Μαζί, δημιουργούμε μία οικογένεια που ενθαρρύνει την ανάπτυξη, τον χαρακτήρα και τον αθλητικό πνεύματος των παιδιών μας.

Καθώς ολοκληρώνεται η τρίτη χρονιά του Christmas Festival, ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας στην εκπαίδευση, την υγεία και την ευημερία των μικρών αθλητών μας. Εδώ, στους “Πιγκουίνους”, κάθε παιδί είναι πρωταγωνιστής!».

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης