Επιτυχημένη Παρουσίαση του Προγράμματος Diagoras για την Προώθηση της Ηλεκτρικής Κινητικότητας

Επιτυχημένη Παρουσίαση του Προγράμματος Diagoras για την Προώθηση της Ηλεκτρικής Κινητικότητας

Επιτυχημένη Παρουσίαση του Προγράμματος Diagoras για την Προώθηση της Ηλεκτρικής Κινητικότητας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1778 ΦΟΡΕΣ

Το πρόγραμμα για τη διαμόρφωση του οικοσυστήματος και την ανάπτυξη της ηλεκτρονικής υπηρεσίας για την προώθηση της κοινής χρήσης πράσινων μέσων μετακίνησης σε περιοχές υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος παρουσιάστηκε επιτυχώς στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, στην Toyota Ξενάκης.

Η εκδήλωση προσέλκυσε δημοσιογράφους, επιχειρηματίες και απλούς πολίτες που ενδιαφέρονται για την ηλεκτρική κινητικότητα και τον πράσινο τρόπο μετακίνησης. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για τα στοιχεία του προγράμματος και τις πρωτοβουλίες που θα επιφέρουν αλλαγές στον τρόπο μετακίνησής.

Παρουσιάστηκαν οι καινοτόμες λύσεις που προσφέρει το πρόγραμμα, περιλαμβάνοντας τη δημιουργία μιας εξελιγμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας, την ανάπτυξη υποδομών φόρτισης και τις προσπάθειες ευαισθητοποίησης του κοινού για τα οφέλη της πράσινης μετακίνησης.

Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το πρόγραμμα και τη σημασία της πράσινης μετακίνησης στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο νησί.

"Η εκδήλωση αποδείχθηκε επιτυχημένη και αποδείχθηκε μια σημαντική κίνηση προς την κατεύθυνση της πράσινης, βιώσιμης κινητικότητας στην περιοχή μας.

Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους και την υποστήριξή τους σε αυτήν τη σημαντική πρωτοβουλία.", αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές της παρουσίασης. 

 

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus