Μία ξεχωριστή Xριστουγεννιάτικη γιορτή του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 για την ανάπτυξη!

Μία ξεχωριστή Xριστουγεννιάτικη γιορτή  του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 για την ανάπτυξη!

Μία ξεχωριστή Xριστουγεννιάτικη γιορτή του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 για την ανάπτυξη!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 587 ΦΟΡΕΣ

Την περασμένη Κυριακή η Διοίκηση και οι προπονητές του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 δεν ξέχασαν το… ραντεβού τους με τα παιδιά των αναπτυξιακών τμημάτων στίβου του συλλόγου.

Έτσι, το πρωί συγκεντρώθηκαν στο στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» για την καθιερωμένη πια Χριστουγεννιάτικη γιορτή, μοιράζοντας ο Άγιος Βασίλης, που έφτασε στην εγκατάσταση με το πόνι του, τα δώρα σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν και παιχνίδια, μέσα από τα οποία τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν πάνω απ’ όλα, όπως και να τσεκάρουν τις δυνατότητές τους με κύριο χαρακτηριστικό τον κλασικό αθλητισμό.

Στον σύλλογο εδώ και δεκατέσσερα χρόνια γίνεται μεγάλη προσπάθεια προς την ανάδειξη της νέας γενιάς των αθλητών-αθλητριών από το νησί μας, γι’ αυτό και βρίσκεται ανάμεσα στους σημαντικότερους πανελληνίως.

Επίσης, είναι αυτός που ουσιαστικά έφερε το άλμα επί κοντώ στη Ρόδο, αφού έχει στις τάξεις του μία από τις κορυφαίες αθλήτριες παγκοσμίως, τη Νικόλ Κυριακοπούλου. Προσφάτως μάλιστα, ανακοινώθηκε και η πανελλήνια κατάταξη του ΣΕΓΑΣ, με τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 να βρίσκεται ως κορυφαίος Δωδεκανησιακός στην 38η θέση,

ανάμεσα σε 345 βαθμολογούμενους συλλόγους από τη χώρα μας μες στο 2023. Χαρακτηριστική ήταν, άλλωστε, και η ανακοίνωση του συλλόγου γι’ αυτό: «Μεγάλη υπερηφάνεια νιώθουμε για την κατάταξη του σωματείου μας ανάμεσα στα καλύτερα σωματεία της χώρας μας!

38η θέση από τα 345 σωματεία, με σταθερή την πρωτιά μας στα Δωδεκάνησα! Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και προπονητές μας καθώς και στους γονείς και φίλους-υποστηρικτές του συλλόγου μας για την εμπιστοσύνη και στήριξή τους!»

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης