Ολοκληρώθηκε το έργο αποκατάστασης κουφωμάτων στο Νηπιαγωγείο Παραδεισίου

Ολοκληρώθηκε το έργο αποκατάστασης κουφωμάτων στο Νηπιαγωγείο Παραδεισίου

Ολοκληρώθηκε το έργο αποκατάστασης κουφωμάτων στο Νηπιαγωγείο Παραδεισίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1465 ΦΟΡΕΣ

Την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το έργο αντικατάστασης των παλαιών κουφωμάτων αλουμινίου στο Νηπιαγωγείο Παραδεισίου. Τα νέα συστήματα αλουμινίου είναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης και αυξημένης ασφάλειας και προστασίας, ιδανικά για το περιβάλλον των παιδιών. Το συνολικό κόστος του έργου, το οποίο περιελάμβανε την αντικατάσταση κουφωμάτων, παραθύρων, θυρών και συναφών στοιχείων, χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από τη Fraport Greece.

Παρόντες στην εκδήλωση για να επιβλέψουν την ολοκλήρωση του έργου ήταν ο κ. Σάκης Ανυφαντής, στέλεχος της Fraport Greece και διευθυντής του αερολιμένα Ρόδου, ο κ. Κυριάκος Μαλιωτάκης, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παραδεισίου, η κα Μαρία Βασιλάκη, διευθύντρια του νηπιαγωγείου, η κα Ηλέκτρα Μεστουσάκη Αρφαρά, μέλος της δημοτικής κοινότητας Παραδεισίου και διάφορα μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Ο κ. Ανυφαντής υπογράμμισε τη σημασία της πρωτοβουλίας, δηλώνοντας: "Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης της Fraport Greece, η οποία για άλλη μια φορά επέλεξε να "επενδύσει" στα παιδιά, γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον μας, ένα μέλλον που χτίζεται από εμάς".Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής κ. Στράτος Καρίκης δήλωσε τα εξής: «Συγχαίρουμε την Fraport Greece για τη σημαντική παρέμβαση στο νηπιαγωγείο Παραδεισίου. Ως Δημοτική Αρχή δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση των σχολείων μας και στη δημιουργία ποιοτικών και φιλόξενων υποδομών για τα παιδιά μας, προβαίνοντας σε μία σειρά παρεμβάσεων στις σχολικές δομές όλων των βαθμίδων σε όλο το νησί. Πρωτοβουλίες όπως αυτή της Fraport Greece είναι ευπρόσδεκτες, καθώς ενισχύουν και συμπληρώνουν το έργο μας».

 

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας