Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του καταστήματος της Scavolini στη Ρόδο

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του καταστήματος της Scavolini στη Ρόδο

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του καταστήματος της Scavolini στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 9152 ΦΟΡΕΣ

Ηχηρό “παρών” έδωσε η τοπική κοινωνία της Ρόδου στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Scavolini επί της οδού Λίνδου 216 που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου. Δεκάδες συμπολίτες μας, επιχειρηματίες και μέλη παραγωγικών φορέων της περιοχής μας, επισκέφθηκαν τον εκθεσιακό χώρο για να δουν από κοντά τι είναι αυτό που έχει δώσει στη Scavolini τον χαρακτηρισμό της ως η καλύτερη μάρκα ιταλικής κουζίνας εδώ και 62 χρόνια.

Λοιπόν, γιατί Scavolini;

Πολλοί λένε πως στην κουζίνα μας βρίσκεται η ψυχή του σπιτιού μας. Και είναι λογικό, αφού σε μια εποχή με γρήγορους ρυθμούς, αυτά τα λίγα λεπτά μέχρι να ετοιμαστεί ο καφές, η ώρα που επιτέλους θα ξεκινήσουμε να προετοιμάζουμε το μεσημεριανό μας, εκείνη η στιγμή που μπορούμε να απολαύσουμε ένα ποτήρι κρασί με φίλους πριν το δείπνο, έχουν τη μεγαλύτερη αξία.

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλος είναι ο χώρος που διαθέτετε, η κουζίνα σας χρειάζεται την απόλυτη ισορροπία ποιότητας, σχεδιασμού και λειτουργικότητας για να συνεχίσουν οι στιγμές μέσα σ’ αυτή να είναι μοναδικές, και αυτό ακριβώς πρεσβεύει η Scavolini.

Διαχρονική κομψότητα χωρίς συμβιβασμούς

Στον νέο εκθεσιακό χώρο της Scavolini στο νησί μας, θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει. Με πάνω από 40 διαφορετικούς τύπους κουζίνας και 400 διαφορετικά φινιρίσματα,εξάλλου, δεν χρειάζονται συμβιβασμοί.

Το καταρτισμένο προσωπικό του καταστήματος θα φροντίσει η νέα σας κουζίνα να είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες και να παραμείνει έτσι για μια ζωή!

Πρωτοποριακά σχέδια, ασύγκριτη ποιότητα, εντυπώσεις που διαρκούν

Οι κουζίνες της Scavolini δεν είναι αποκλειστικά αφιερωμένες στις… γαστρονομικές δημιουργίες, αλλά εκφάνσεις τέχνης, καινοτομίας και ουσιαστικής αφοσίωσης στον πελάτη.

Οι ικανοποιημένοι πελάτες αποτελούν την πραγματική περιουσία μιας εταιρείας” είναι το motto τους και έτσι δεν θεωρούμε τυχαίο πως η Scavolini εντάχθηκε στο Μητρώο Ιστορικών Brands Εθνικού Ενδιαφέροντος της Iταλικής Kυβέρνησης. Πάνω από τρεις γενιές στην Ιταλία έχουν περάσει τις ομορφότερες στιγμές τους γύρω από αυτές τις κουζίνες και τις χαίρονται ακόμα!

Για να πάρετε και εσείς μία γεύση από την κουζίνα των ονείρων σας, επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο της Scavolini στην οδό Λίνδου 261 και δείτε από κοντά τα πιο νέα μοντέλα της εταιρείας.

INFO

Διεύθυνση: Λίνδου 216, Ρόδος

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2241115330

Facebook: scavolini.rhodes

Instagram: scavolini.rhodes

 

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus