Διαγόρας: Ζουν το δικό τους όνειρο!

Διαγόρας: Ζουν το δικό τους όνειρο!

Διαγόρας: Ζουν το δικό τους όνειρο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 633 ΦΟΡΕΣ

Το δικό τους όνειρο ζουν φέτος στον Διαγόρα καθώς με τα αποτελέσματα που έχουν πάρει δεν είναι καθόλου υπερβολκικό να αναφέρουμε ότι γίνεται μια πορεία πρωταθλητισμού.

Ο "γηραιός" φιγουράρει στρις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και άπαντες επιθυμούν να παραμείνουν εκεί και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Εντός του συλλόγου πάντω ς προσπαθούν να κρατήσουν τους τόνους χαμηλούς τονίζοντας ότι ο πρωταρχικός στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, η οποία δεν έχει ακόμα επιτευχθεί μαθηματικά.

Φυσικά είναι λογικό ο κόσμος να περιμένει και άλλες επιτυχίες με βάση και τιος εμφανίσεις που έχει κάνει η ομάδα μέχρι τώρα, όμως οι ποδοσφαιριστές δείχνουν προσγφειωμένοι, μετρημένοι, σοβαροί και αποφασισμένοι να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά χωρίς πολλά λόγια.

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ...γεμίσουν για μερικές ημέρες τις μπαταρίες τους και από εκεί και πέρα είναι αποφασισμένοι να επανέλθουν στις προπονήσεις δριμύτεροι, περιμένοντας τη συνέχεια του πρωταθλήματος που παρουσιάζει σίγουρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.