Πολύς κόσμος στην παρουσίαση του βιβλίου για τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας

Πολύς κόσμος στην παρουσίαση του βιβλίου για τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας

Πολύς κόσμος στην παρουσίαση του βιβλίου για τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2570 ΦΟΡΕΣ

Δεκάδες φίλοι του τοπικού ποδοσφαίρου και του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στο βράδυ Πνευματικό Κέντρο του χωριού, όπου και πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου των Θεοδόση Στεφανάκη και Κώστα Πατούδη: «Άγιος Γεώργιος Μαλώνας Ρόδου-Ο Αθλητικός-Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος και ο ιστορικός ναός του χωριού στο πέρασμα του χρόνου». Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του νέου δημάρχου Ροδίων Αλέξανδρου Κολιάδη, ενώ από την Περιφέρεια το «παρών» έδωσαν ο Νίκος Νικολής και ο Κάλλιστος Διακογεωργίου.

Εκεί ήταν επίσης διατελέσαντες πρόεδροι στον σύλλογο, καθώς και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μαλώνας Νεκτάριος Μουστακέλλης. Στο πάνελ, εκτός από τους συγγραφείς του εξαιρετικού αυτού τόμου, ήταν ο συγγραφέας και επίτιμος σχολικός σύμβουλος, Θεόδωρος Παπανδρέου, όπως και ο Ιωάννης Σκούμπρος, πρώην κοινοτάρχης Μαλώνας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Μετά την απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση με παρουσία πλήθους κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Μαλώνας για την παρουσίαση του βιβλίου "Άγιος Γεώργιος Μαλώνας Ρόδου", η διοίκηση του συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους συγγραφείς του υπέροχου αυτού εγχειρήματος, Θεοδόσιο Στεφανάκη και Κωνσταντίνο Πατούδη για την εξαιρετική τους δουλειά.

Παράλληλα όλους τους συγχωριανούς μας, πρώην προέδρους, παράγοντες, ποδοσφαιριστές του συλλόγου και γενικότερα όσους ήταν παρόντες. Ανάμεσα τους ο νέος δήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Κολιάδης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Τέρης Χατζηιωάννου, οι κ.κ. Νίκος Νικολής, Κάλλιστος Διακογεωργίου από την περιφέρεια, ο πρόεδρος του φυτωρίου κ. Μιχάλης Λουλούς, ο πρόεδρος του χωριού κ. Νεκτάριος Μουστακέλλης και ο εφημέριος π. Παύλος Μουστακέλλης.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που στήριξαν την όλη προσπάθεια και ήταν εκεί! Ο ΔΟΠΑΡ, η κοινότητας Μαλώνας, η εκκλησιαστική επιτροπή Μαλώνας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλώνας "ο Φερακλός" και οι επιχειρήσεις Mitsis, Atrium Hotels, Lindos Gardens, Κάλλιστος και Βασίλης Διακογεωργίου».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”