Χιλιάδες Ροδίτες κι εφέτος στη ζωντανή φάτνη της Σαλάκου

Χιλιάδες Ροδίτες κι εφέτος στη ζωντανή φάτνη της Σαλάκου

Χιλιάδες Ροδίτες κι εφέτος στη ζωντανή φάτνη της Σαλάκου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2813 ΦΟΡΕΣ

Κατά εκατοντάδες ήταν οι ροδίτες που έσπευσαν κι εφέτος στη Σάλακο, για να επισκεφθούν τη ζωντανή φάτνη, που για 40 ολόκληρα χρόνια λειτουργεί τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Η μοναδική «Ζωντανή Φάτνη» της Σαλάκου γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας της, το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο γεγονός του νησιού είναι και πάλι εδώ, όπως 40 χρόνια τώρα.

Οι ημέρες λειτουργίας είναι οι εξής:
30, 31 Δεκεμβρίου 2023 και 01, 02, 06, 07 Ιανουαρίου 2024.

Στις 26 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Αρτοκλασία στις 11:00 το πρωί με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλου
Ώρες λειτουργίας της Φάτνης: από τις 11:30 έως τις 18:00.

Στον χώρο της Φάτνης θα υπάρχουν αλογάκια, γαϊδουράκια και πολλά αλλά ζωάκια. Επίσης θα υπάρχουν ταχυδακτυλουργοί, μάγοι, και φυσικά τα παραδοσιακά μας προϊόντα καθώς και το μοναδικό τσάι Σαλάκου!

Στις 25 και 26 Δεκεμβρίου, θα πλαισιώσει το εορταστικό πρόγραμμά μας με την παρουσία της, η σαξοφωνίστας Χρύσα Μακεντούδη, με ξένες και ελληνικές μελωδίες για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας. Σας περιμένουμε για να ζήσουμε όλοι μαζί τη μαγεία των εορτών. Γιατί Χριστούγεννα χωρίς τη «Ζωντανή Φάτνη» Σαλάκου δεν γίνεται!

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά από το πάρκινγκ της εκκλησίας στο κέντρο του χωριού προς τον χώρο της Φάτνης.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας