Η παρουσία του Υγρού Στίβου Ρόδου το 2023

Η παρουσία του Υγρού Στίβου Ρόδου το 2023

Η παρουσία του Υγρού Στίβου Ρόδου το 2023

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1795 ΦΟΡΕΣ

Τον απολογισμό του 2023 σε αγωνιστικό επίπεδο πραγματοποίησε ο Υγρός Στίβος Ρόδου, όσον αφορά την κολύμβηση και το πόλο, όπως επίσης τις δικές του διοργανώσεις σε τοπικό επίπεδο.

Αναλυτικά:
«Με ανανέωση και νέα δεδομένα ήταν η αγωνιστική σεζόν που πέρασε, με τον Υγρό Στίβο Ρόδου να αντιμετωπίζει καινούργιες προκλήσεις που οριοθετούν τη λήψη πολύτιμων εμπειριών ως πρώτο μέλημα και τη διάκριση των αθλητών μας, να τίθεται σε δεύτερη μοίρα.

Στο πόλο η ανασυγκρότηση και των δύο ομάδων του Υ.Σ. Ρόδου (ανδρική και γυναικεία) δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, αφού οι μεταγραφές μας δεν έπαιξαν και οι προσδοκίες που είχαν αναπτυχθεί δεν ευοδώθηκαν με την προετοιμασία να είναι επιεικώς… περιπετειώδης. Η ανδρική ομάδα είχε το μεγαλύτερο πρόβλημα και στο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αθήνα τον Ιούλιο, έκανε τέσσερις ήττες στην προκριματική φάση της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την τελική φάση. Η γυναικεία ομάδα που είχε το μεγαλύτερο πρόβλημα λόγω των απουσιών, στην προκριματική φάση της Β’ Εθνικής Κατηγορίας είχε τρεις ήττες και αποκλείστηκε από την τελική φάση.

Η ανδρική ομάδα στηρίχθηκε στους εξής αθλητές: Βεϊσάκη Στέλιο, Σαρή Γιώργο, Νάκο Άρη, Καμπέρη Σταύρο, Διακοσταματίου Μιχάλη, Κασσιώτη Φίλιππο, Οικονόμου Παναγιώτη, Αντώνη Κρητικό, Χούλλη Αγησίλαο, Σπόργιτα Παναγιώτη και Παναγιώτου Σάββα.

Η γυναικεία ομάδα πλαισιώθηκε από τις: Συμιξή Πόλυ, Σιμέλα Κακούλη, Καμπέρη Ντέπη, Γρηγορίου Σταματία, Βενιζέλου Jewls, Μηναΐδη Ευδοξία, Κατερίνα Σαρή, Χριστοδούλου Νίκη, Σογιουλτζού Εμέτ και Σαχίνη Δικαία.

Στην κολύμβηση, που φέτος ξεκίνησε η μεγάλη ανανέωση, αγωνίστηκαν για πρώτη φορά οι 10χρονες Κάππου-Σωτρίλλη Μαρκέλλα, Σαραγά Μαρία και η 9χρονη Σαραγά Ιόλη στα πρωταθλήματα χειμώνα και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το καλοκαίρι. Η χρονιά έκλεισε με τις τρεις κολυμβήτριες του Υγρού Στίβου Ρόδου να βελτιώνουν σημαντικά τις επιδόσεις τους στα αντίστοιχα αγωνίσματα των ηλικιών τους. Μετά από επίπονη αν και ελλειμματική προετοιμασία λόγω Πανελλαδικών εξετάσεων ο Στέλιος Βεϊσάκης στα 50 μ. ελεύθερο έφερε επίδοση που του έδωσε την απόλυτη βαθμολογία στις δοκιμασίες των Πανελλαδικών και τον βοήθησε να έχει όλες τις επιλογές για την είσοδό του στα Πανεπιστήμια κάτι που πέτυχε πανηγυρικά!

Τον Ιούλιο, εν μέσω των πυρκαγιών, διοργανώθηκε σε μια νύχτα από την Προπονήτρια της ομάδας ένας Μαραθώνιος “SWIM TO SAVE RHODES” και το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις ευγενικές προσφορές των διαγωνιζομένων δόθηκε για τη βοήθεια των πυρόπληκτων.

Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, όπως κάθε χρόνο, έγιναν οι θεσμοθετημένες διοργανώσεις του Υγρού Στίβου Ρόδου, με τις οποίες γίνεται το πέρασμα από τον θερινό στον χειμερινό κύκλο. Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, το «ΤΡΙΑΘΛΟ RODOS CUP 2023» είχε μεγάλους νικητές τους Στέλιο Βεϊσάκη και Ιωάννα Δημήτροβα. Στον 34ο θαλάσσιο μαραθώνιο οι Στέλιος Βεϊσάκης και Κατερίνα Σαρή κέρδισαν τις κατηγορίες τους και την Ολυμπιακή απόσταση. Για έβδομη χρονιά στους χειμερινούς μήνες, θεσμοθετήθηκε πλέον και το “AQUA AEROBICS” με τεράστια επιτυχία, και τους συμμετέχοντες να έχουν την καλύτερη των εμπειριών και μία ευχάριστη όσο και αναζωογονητική άσκηση που τους έδωσε ευεξία και διασκεδαστική απασχόληση.

Όλοι στον Υγρό Στίβο Ρόδου αισιοδοξούν για τη νέα χρονιά του 2024 και προετοιμάζονται καθημερινά για τις προκλήσεις τού αύριο. Και φέτος, η ομάδα στην πανηγυρική κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας προσκαλεί όλους τους φίλους και τους αθλητές όλων των βαθμίδων να είναι εκεί στην πισίνα στις 12:00 την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση, όπου θα βραβευθούν οι καλύτεροι των αθλημάτων για το 2023 και θα τεθούν οι στόχοι του αύριο... επί προπονητικού τάπητος».

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης