Σήμερα το φιλικό στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου

Σήμερα το φιλικό στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου

Σήμερα το φιλικό στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1098 ΦΟΡΕΣ

Πραγματοποιείται σήμερα στις 3μ.μ. στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα», η ποδοσφαιρική συνάντηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στις ομάδες της ΕΠΣΔ και του Συνδέσμου Διαιτητών που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές αναφέρουν τα ακόλουθα:
«Τη συνδιοργάνωση του “Συνδέσμου Αγάπης” και της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου υποστηρίζουν ο Σύνδεσμος Διαιτητών, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου και το σώμα των παρατηρητών αγώνων της Ένωσης.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης, αντιμέτωπες θα βρεθούν οι ομάδες της ΕΠΣΔ και των Διαιτητών, στις οποίες ο αείμνηστος Νίκος Κυπραίος ήταν ενεργό μέλος.
Με την ομάδα της ΕΠΣΔ θα αγωνιστεί ο πρόεδρος Παναγιώτης Διακοφώτης που βρίσκεται από χθες στο νησί μας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, Χρυσόστομος Ψέλλας και Θεοδόσης Στεφανάκης ενώ παρατηρητές αγώνων, παράγοντες σωματείων και μέλη του συνδέσμου προπονητών αναμένεται να φορέσουν ποδοσφαιρικά παπούτσια για να τιμήσουν τον θεσμό.

Σημαντικότερος όλων ωστόσο, είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός του αγώνα καθώς μετά από πρόταση της ΕΠΣΔ και σχετική απόφαση του “Συνδέσμου Αγάπης” όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του αδικοχαμένου πρόσφατα Αμβρόσιου Βελή. Για τον λόγο αυτό όλα τα σωματεία επιβάλλεται να εκπροσωπηθούν και να στηρίξουν την προσπάθεια. Στην εκδήλωση θα παραστεί ασφαλώς η οικογένεια του Νίκου Κυπραίου και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του “Συνδέσμου Αγάπης” στον οποίο ο Νίκος πρόσφερε τα μέγιστα».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”