ΑΣ Ρόδος: Κάνει δυναμικό μπάσιμο στις μεταγραφές

ΑΣ Ρόδος: Κάνει δυναμικό μπάσιμο στις μεταγραφές

ΑΣ Ρόδος: Κάνει δυναμικό μπάσιμο στις μεταγραφές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1425 ΦΟΡΕΣ

Δυναμικό μπάσιμο στις μεταγραφές του Ιανουαρίου θέλει να κάνει η Ρόδος, η οποία είναι αποφασισμένη να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στη Super League 2.

Παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, η Διοίκηση των «πράσινων» είναι έτοιμη να προσπαθήσει να ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερο το ρόστερ ενόψει της συνέχειας, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να συγκεντρώσει τους βαθμούς που απαιτούνται για να τερματίσει στην 1η θέση της βαθμολογίας του ομίλου.

Στο πλαίσιο αυτό, τα «ελάφια» φέρεται να έχουν συμφωνήσει με τους Κώστα Καρδάμη και Χρήστο Γκλοφινόπουλο, δύο παίκτες που μέχρι και πρόσφατα φορούσαν τη φανέλα του Βύζαντα Μεγάρων.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα, οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Επίσης, η ομάδα της πόλης μας κινείται απ’ ό,τι φαίνεται και για την απόκτηση του Γιάννη Δωματά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Επισκοπής. Υπάρχει μία μεγάλη λίστα και με άλλα ονόματα, τα οποία εξετάζονται προσεκτικά και εξελίξεις αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα της Ρόδου θέλει να μπει δυναμικά στο 2024, κάνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες από εδώ και στο εξής.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”