Χριστουγεννιάτικη έκπληξη για τα μικρά παιδιά στο λιμάνι της Κω

Χριστουγεννιάτικη  έκπληξη για τα μικρά  παιδιά στο λιμάνι της Κω

Χριστουγεννιάτικη έκπληξη για τα μικρά παιδιά στο λιμάνι της Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 616 ΦΟΡΕΣ

Μία Χριστουγεννιάτικη έκπληξη για τα μικρά παιδιά χθες στο λιμάνι της Κω, δίπλα στο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ένα πανέμορφο μικρό Πονι η Εμμανουέλα, μαζί με τη συνοδό του την Τριανταφυλλιά, δέχονταν με πολλή αγάπη όλα τα παιδιά που έρχονταν κοντά τους προκειμένου να κάνουν μία βόλτα και να πάρουν τα δώρα του Αγίου Βασίλη, σοκολάτες και χυμούς.

Η χαρά των παιδιών ήταν ζωγραφισμένη στα προσωπάκια τους, μία εκπληκτική εμπειρία που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην ψυχούλα τους.

Ο αρχιμουσικός κύριος Νίκος Γκαναβούρας μαζί με δύο νεαρούς μουσικούς του, τον Βασίλη και τον Παναγιώτη, έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα με χριστουγεννιάτικη μουσική στις όμορφες στιγμές που έζησαν με το μικρό πόνι όλα τα παιδιά... μικρά και μεγάλα!

Έδωσαν το «παρών» στη χθεσινή επίσκεψη του Χριστουγεννιάτικου μικρού πόνι, ο νέος πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας της Κω κύριος Σάκης Χατζηπέτρος και ο κοινοτικός σύμβουλος της Κω κύριος Μάνος Μανιάς, οι οποίοι φανερά συγκινημένοι ευχαρίστησαν την Τριανταφυλλιά, τη βοηθό του Αγίου Βασίλη, που ήρθε μαζί με το πόνι και τίμησε με την παρουσία της τα φετινά Χριστούγεννα και η οποία τους υποσχέθηκε ότι του χρόνου, όλο το νησί της Κω θα είναι στολισμένο πάρα πολύ και ο Άγιος Βασίλης θά φέρει πάρα πολλά δώρα σε όλα τα παιδιά!

Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά! Πάντα με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο!

Διαβάστε ακόμη

Παγκόσμια προβολή της Ελλάδας μέσω του έργου του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος της Κω

Σε Κω και Κάλυμνο ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης

Προσλήψεις στον δήμο Κω

Η καθαριότητα των αρχαιολογικών χώρων

Έκλεψε τον εργοδότη του

Αεροδιακομιδή για 30χρονο πολυτραυματία από την Κω στο Ηράκλειο

Επιτυχημένη η εκδήλωση της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) στην Κω για τον Θαλάσσιο Τουρισμό

Κως: Αλλοδαπός παρενόχλησε 15χρονη σε Ίντερνετ καφέ