Αλ. Κολιάδης: Το μόνο που έχουμε παραλάβει είναι... πέντε κλειδιά!

Αλ. Κολιάδης: Το μόνο που έχουμε  παραλάβει είναι... πέντε κλειδιά!

Αλ. Κολιάδης: Το μόνο που έχουμε παραλάβει είναι... πέντε κλειδιά!

Κυριακή Πετρίδου

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6661 ΦΟΡΕΣ

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, ο δήμαρχος αιφνιδίασε όταν, εκτός διαδικασίας-όπως είπε-έθεσε το εξής θέμα, απευθυνόμενος προς τον κ. Καμπουράκη:

«Επειδή η παράδοση-παραλαβή έγινε με έναν τρόπο που λίγο ξαφνιάστηκα, θέλω να πιστεύω ότι ο δήμος Ρόδου και αυτό το νησί και μία δημοτική αρχή δεν είναι να παραλαμβάνει πέντε κλειδιά. Και επειδή βλέπω ότι στην αίθουσα λείπουν πράγματα, λείπουν πίνακες και επειδή αυτοί ήταν από το Μουσείο.

Και στους διαδρόμους λείπουν πράγματα γιατί βλέπω ότι το κλίμα είναι όντως συνεργασίας, συναίνεσης και έτσι θέλω τουλάχιστον από τη δικιά μου πλευρά να συνεχιστεί σε όλη την πενταετία».


»…Δεν έχουμε παραλάβει κάτι, δεν γνωρίζουμε τι υπήρχε, τι δεν υπήρχε και θα σας παρακαλούσα, αν γίνεται, όταν εσείς το επιθυμείτε, να γίνει μία διαδικασία, όπως αρμόζει σ’ αυτό τον δήμο, τον πλούσιο, δυνατό, οργανωμένο δήμο, να γίνει μία πραγματική παράδοση. Το οφείλουμε στους πολίτες μας, σε εμάς που συνεχίζουμε και σε εσάς που ήσασταν δήμαρχος της τετραετίας.

Το λέω αυτό γιατί…άλλο Δημαρχείο θυμάμαι εγώ πριν πέντε ημέρες και άλλο συνάντησα προχθές, 8-9 το βράδυ στις 31 του μηνός που μου παρέδωσαν απλά πέντε κλειδιά, που οι κλειδαριές είχαν αλλαχθεί, οι προηγούμενες, όλες. Ήταν καινούργιες κλειδαριές με καινούργια κλειδιά. Να κάνουμε έστω μία καταγραφή και μία παράδοση όπως πρέπει».


Στο σημείο αυτό θέλησε να παρέμβει το μέλος της παράταξης του τέως δημάρχου κ. Τάσος Σπανός λέγοντας ότι υπάρχει μία μομφή και ότι δεν προβλέπεται η παρέμβαση του δημάρχου από τη διαδικασία. Ο κ. Κολιάδης ανέβασε τους τόνους λέγοντάς του ότι απευθύνθηκε στον κ. Καμπουράκη και ότι δεν είναι ο ίδιος επικεφαλής.

Ο νέος δήμαρχος ζήτησε «να σεβαστούμε το κτήριο, τους θεσμούς, να σεβαστούμε ότι αυτό εδώ το Δημαρχείο έχει τεράστια ιστορία και περιουσία και πρέπει να προφυλαχθεί, και από αυτούς που έφυγαν και εμείς όταν έρθει η ώρα να φύγουμε, να γίνει μία σωστή παράδοση-παραλαβή όπως έχει γίνει σε όλους τους δήμους της Ελλάδας, τουλάχιστον να τιμήσουμε τα βασικά πράγματα, τα θεσμικά», είπε, τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί απάντηση και το θέμα έκλεισε εκεί.

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»